«Δημιουργώντας ένα καλύτερο μέλλον»: H φετινή Impact Day ενώνει τους UMers και τους καλεί να δράσουν

Newsroom
«Δημιουργώντας ένα καλύτερο μέλλον»: H φετινή Impact Day ενώνει τους UMers και τους καλεί να δράσουν
Οι εργαζόμενοι της UM σε πάνω από 50 χώρες, 100+ αγορές και 120+ γραφεία, ενώνονται για να συμβάλουν στις τοπικές κοινότητες

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023, η UM οργάνωσε την έκτη παγκόσμια Impact Day με θέμα "Δημιουργώντας ένα Καλύτερο Μέλλον". Η Ημέρα Δράσης «Impact Day» ξεκίνησε το 2016 στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης της UM, “Better World”.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που και στη φετινή Impact Day, θα αναλάβουμε δράση και θα συμβάλουμε ενεργά στις τοπικές μας κοινωνίες. Όλες οι ενέργειες των UΜers ανά τον κόσμο, όπως η συγκέντρωση απορριμμάτων σε παραλίες και πάρκα στις Ηνωμένες Πολιτείες, η παροχή αναγκαίων ειδών σε άτομα με αναπηρία στη Νότια Κορέα και η υποστήριξη οργανισμού που βοηθά ανθρώπους που ζουν σε κατάσταση δρόμου στην Ελλάδα, έχουν στόχο να χτίσουν ένα καλύτερο αύριο, σήμερα.», δήλωσε η Andrea Suarez, Global CEO της UM.

Την Πέμπτη, 20 Ιουλίου, η UM έκλεισε τα γραφεία της σε Ευρώπη, Ασία, Λατινική Αμερική και Βόρεια Αμερική για να συνεργαστεί με τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις, ΜΚΟ και άλλους οργανισμούς για την υλοποίηση δράσεων κοινωνικού αντίκτυπου.

Στην Ελλάδα, οι UΜers σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΜΚΟ, η οποία εκδίδει και το περιοδικό δρόμου #Shedia, ακολούθησε το πρόγραμμα των «Αόρατων Διαδρομών, δημιούργησε τέχνη μέσω του κοινωνικού και περιβαλλοντικού προγράμματος Shedia Art, και υποστήριξε το εστιατόριο της Σχεδίας οργανώνοντας μεσημεριανό γεύμα στον χώρο τους, Σχεδία Home.

Οι UMers την ημέρα αυτή μοιράστηκαν τις ενέργειες της Impact Day στα Social Media με τη χρήση των hashtags #UMBetterWorld και #UMImpactDay.