Έμεινε για μια εβδομάδα με καρφωμένο ψαλίδι στο κεφάλι: Της το πέταξε ο αδελφός της μετά από καυγά

Έμεινε για μια εβδομάδα με καρφωμένο ψαλίδι στο κεφάλι: Της το πέταξε ο αδελφός της μετά από καυγά
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις Φιλιππίνες, καθώς ένας καβγάς ανάμεσα σε δύο αδέρφια παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία.

Σε ένα σοκαριστικό περιστατικό που έλαβε χώρα σε ένα οικογενειακό σπίτι στην επαρχία Sarangani, μια νεαρή μαθήτρια από τις Φιλιππίνες βρέθηκε σε μια τρομακτική δύσκολη θέση. Η Nicole Raga, ένα 9χρονο κορίτσι, κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από ένα φρικτό ατύχημα που την άφησε με ένα ψαλίδι καρφωμένο στο κεφάλι της για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Το ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια ενός καυγά μεταξύ της Nicole και του 5χρονου αδελφού της. Σε μια κρίση εκνευρισμού, ο αδελφός της χτύπησε το σακίδιό του στο κεφάλι της, το οποίο εν αγνοία του περιείχε το ψαλίδι. Η δύναμη του χτυπήματος προκάλεσε το ψαλίδι να ενσωματωθεί στο κρανίο της Nicole, προκαλώντας της τεράστιο πόνο και αγωνία.

Μόλις είδε το οδυνηρό θέαμα του ψαλιδιού να προεξέχει από το κεφάλι της κόρης του, ο πατέρας της Nicole, ο Rene Boy Raga, ενήργησε άμεσα. Τη μετέφερε εσπευσμένα σε ένα τοπικό νοσοκομείο, όπου οι επαγγελματίες υγείας παρακολουθούσαν στενά την κατάστασή της. Ωστόσο, η οικογένεια αντιμετώπισε μια σημαντική πρόκληση, καθώς δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά τα έξοδα για την απαραίτητη ιατρική διαδικασία.

Για μια ολόκληρη εβδομάδα, η Nicole έπρεπε να υπομένει την παρουσία του ψαλιδιού στο κεφάλι της, ενώ έμενε στο νοσοκομείο. Παρά την ευτυχή απουσία μόνιμης βλάβης, η τραυματική εμπειρία επιβάρυνε το νεαρό κορίτσι. Η θεία της, Kim Abrenica, εξέφρασε την ανησυχία της, αναφέροντας ότι η Nicole δεν πονούσε σωματικά, αλλά δικαιολογημένα βαριόταν και ήθελε να παίξει και να κινηθεί.

Ευτυχώς, μια αχτίδα ελπίδας εμφανίστηκε όταν καλόκαρδοι ντόπιοι έμαθαν για την κατάσταση της Nicole και προσέφεραν γενναιόδωρα χρήματα για την επέμβαση. Τελικά, στις 9 Ιουλίου, το ψαλίδι αφαιρέθηκε με επιτυχία από το κεφάλι της Νικόλ, φέρνοντάς της την πολυπόθητη ανακούφιση. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη διαδικασία ανάρρωσης σε νοσοκομείο της πόλης General Santos, περιτριγυρισμένη από στοργικούς επαγγελματίες υγείας.