SteelSeries: Στα καταστήματα τα συλλεκτικά περιφερειακά με θέμα το Diablo IV

SteelSeries: Στα καταστήματα τα συλλεκτικά περιφερειακά με θέμα το Diablo IV
Με αφορμή την κυκλοφορία του Diablo IV, η SteelSeries λανσάρει μια σειρά περιφερειακών.

Η κυκλοφορία του Diablo IV ήταν από τις πιο σημαντικές της φετινής χρονιάς και όπως ήταν λογικό, πολλές εταιρείες έσπευσαν να κυκλοφορήσουν τα δικά τους προϊόντα για τους παίκτες του τίτλου της Blizzard. Η SteelSeries έχει την επίσημη σχετική άδεια και έτσι προσφέρει και στα ελληνικά καταστήματα μια σειρά θεματικών προϊόντων που έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Αρχικά, το Aerox 5 Wireless Diablo IV Edition είναι το κλασικό gaming mouse της εταιρείας και έρχεται με όλα τα χαρακτηριστικά του (όπως τις γρίλιες και το φωτισμό στο επάνω και πίσω τμήμα), αλλά και ένα σχετικό λογότυπο ακριβώς στο κέντρο της πάνω μεριάς. Προσφέρει 9 προγραμματιζόμενα πλήκτρα για άμεσο συσχετισμό με εντολές στο παιχνίδι, ο αισθητήρας TrueMove Air προσφέρει απόλυτη ακρίβεια και η συνδεσιμότητα μέσω Quantum 2.0 Wireless και Bluetooth εξασφαλίζει την απροβλημάτιστη σύνδεση με υπολογιστές. Ζυγίζει 74 γραμμάρια και προσφέρει 180 ώρες λειτουργίας.

Πέραν αυτού, το Arctis Nova 7 Wireless Diablo IV Edition έρχεται για όσους λατρεύουν τον λεπτομερή ήχο. Προσφέρει το σύστημα Nova Acoustic με υποστήριξη για HiFi audio, ενισχύεται από τη σουίτα Sonar Audio Software και προσφέρει χωρικό ήχο. Συνδέεται ασύρματα και μέσω Bluetoth και προσφέρει υποστήριξη για PC, Pac, κονσόλες PlayStation και Nintendo Switch μέσω της θύρας USB-C. υποστηρίζει λειτουργία για έως και 38 ώρες και ταχεία φόρτιση που προσθέτει 6 ώρες με μόλις 15 λεπτά στο ρεύμα. Τέλος, το ClearCast Gen 2 μικρόφωνο καθαρίζει τον ήχο και τον μεταφέρει ακόμη πιο σωστά στον συνομιλητή σας.

Για τους fans των thumbsticks, η SteelSeries έχει βγάλει στα καταστήματα και ένα σετ που ονομάζει Diablo IV Edition KontrolFreek Performance Thumbsticks. Στο επάνω τους μέρος υπάρχει ανάγλυφο το λογότυπο και κάποια σχήματα από το παιχνίδι. Προσθέτουν 5,5 χιλιοστά στο ύψος του κλασικού stick σας καθώς και ένα έξτρα βάρος που θα βοηθήσει σε ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια για τις κινήσεις σας.