Το ολόγραμμα του νεαρού Drake εμφανίστηκε στη σκηνή αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Το ολόγραμμα του νεαρού Drake εμφανίστηκε στη σκηνή αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό (vid)
Η περιοδεία του διάσημου ράπερ ξεκίνησε χθες και έκρυβε πολλές εκπλήξεις. Μια από αυτές είναι και το ολόγραμμα που εμφανίστηκε στη σκηνή, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά.

Οι καλλιτέχνες έχουν ξεκινήσει την περιοδεία τους, συγκεντρώνοντας χιλιάδες θαυμαστές σε τεράστιες αρένες ανά τον κόσμο. Ο Drake ξεκίνησε και αυτός την δική του περιοδεία, επιφυλάσσοντας πολλές εκπλήξεις στους θαυμαστές του.

Ο ράπερ Drake άφησε τους θεατές στην πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης περιοδείας του «It's All a Blur» με δέος, καθώς στη σκηνή εμφανίστηκε το ολόγραμμα του νεαρού Drake αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο United Center στο Σικάγο του Ιλινόις την Τετάρτη (5/7) όπου ο Drake μοιράστηκε τη σκηνή με τον συνάδελφό του 21 Savage.

Το κοινό παρακολούθησε ένα εξαιρετικό θέαμα, καθώς ο Drake τους ταξίδεψε μουσικά, παρουσιάζοντας πάνω από 40 από τα πιο δημοφιλή τραγούδια του, συμπεριλαμβανομένων επιτυχιών όπως τα «Started from the Bottom» και «Sicko Mode». Ωστόσο, ήταν κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του «Take Care» οι θαυμαστές έζησαν μια στιγμή απόλυτης έκπληξης.

Καθώς η μουσική γέμιζε την αρένα, ο Drake βρέθηκε καθισμένος σε έναν καναπέ δίπλα σε ένα ολόγραμμα του νεότερου εαυτού του. Η νεότερη εκδοχή, ντυμένη με τη φανέλα των Chicago Cubs, φάνηκε να συμμετέχει πλήρως στην παράσταση, χορεύοντας στο ρυθμό. Προς έκπληξη όλων, το ολόγραμμα στράφηκε στη συνέχεια προς τον πραγματικό Drake και του έδωσε ένα βιβλίο. Ο ράπερ δέχτηκε ευγενικά το απροσδόκητο δώρο και προχώρησε στο άνοιγμά του, ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του.