Ακίνητα για εκατομμυριούχους: Τα πανάκριβα σπίτια στην Αθήνα που ψάχνει ο Παύλος Γλύξμπουργκ

Επιμέλεια: Newsroom
Ακίνητα για εκατομμυριούχους: Τα πανάκριβα σπίτια στην Αθήνα που ψάχνει ο Παύλος Γλύξμπουργκ
Οι προτάσεις που έχει στα χέρια του ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος, πληθαίνουν και ο ίδιος καλείται το επόμενο διάστημα να αποφασίσει.

Ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος, θα επιστρέψει σύντομα στην Αθήνα και ήδη πληθαίνουν οι προτάσεις για την αγορά ακινήτου. Στην οδό Θρασύλλου στην «σκιά» της Ακρόπολης, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, μια από τις ακριβότερες περιοχές της Ελλάδας και της Ευρώπης, αλλά και στην καρδιά της Αθήνας κοντά στο σπίτι που αγόρασε ο αδερφός του Φίλιππος, στην Ηρώδου Αττικού, επικεντρώνεται ο Παύλος.

Τα κριτήρια για την αγορά σπιτιού που έχουν ορίσει ο 56χρονος και η Μαρί Σαντάλ επικεντρώνονται στην ασφάλεια, στους γείτονες και στην αισθητική.

Οι τιμές των ακινήτων που είναι στο μικροσκόπιο βρίσκονται στα ύψη. Στην οδό Θρασύλου και στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου κοστίζει 15.000 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, ενώ οι τιμές στην Ηρώδου Αττικού ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο.

Πληροφορίες από το περιβάλλον του Παύλου αναφέρουν πως ο ίδιος ενημερώνεται διαρκώς και έχει γνώση για όλες τις προτάσεις μεσιτικών γραφείων.

Το deal που έκλεισε ο αδερφός του Φίλιππος για το ακίνητο στην Ηρώδου Αττικού έφτασε στα 18 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έδωσε ο δισεκατομμυριούχος πεθερός του, Τόμας Φλορ.

Οικονομικό θέμα δεν έχουν ούτε ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ και αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι μεσίτες που ευελπιστούν να μεσολαβήσουν για τη συμφωνία της ζωής τους.