Η Rosalia ήρθε για να μείνει

Newsroom
Η Rosalia ήρθε για να μείνει
Ζήσαμε την πιο «καυτή» συναυλία του καλοκαιριού από το μπαλκόνι του opaponline.gr

«Καλησπέρα Αθήνα». Αυτή και μόνο η φράση της σε άπταιστα ελληνικά, κατά την καθηλωτική εμφάνισή της στη σκηνή, έκανε το κοινό να την αποθεώσει. Το παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο ονόματι Rosalia επισκέφθηκε για πρώτη φορά τη χώρα μας και κάτι μας λέει πως αυτή δεν θα είναι η τελευταία φορά. Το opaponline.gr, ο νέος online προορισμός διασκέδασης, μας πήγε στο Release Athens X SNF Nostos και μας φιλοξένησε στο VIP μπαλκόνι του για να παρακολουθήσουμε την πιο «καυτή» συναυλία του καλοκαιριού.

....

Φαντασμαγορικό show διεθνών προδιαγραφών

Την έχουν συγκρίνει με τη Beyonce και τη Rihanna. Οι New York Times έχουν χαρακτηρίσει το show της ως ένα από τα κορυφαία των τελευταίων 5 ετών. Πριν την δεις να ερμηνεύει ζωντανά, θεωρείς πως όλα αυτά μοιάζουν υπερβολικά. Όλα αλλάζουν, όμως, με το που πατήσει το πόδι της στη σκηνή. Από τις πρώτες της κινήσεις και από τις πρώτες κιόλας νότες καταλαβαίνεις πως η Καταλανή τραγουδίστρια έχει ό,τι χρειάζεται για να γίνει το επόμενο μεγάλο όνομα της παγκόσμιας pop σκηνής. Στα ιδιαίτερα και πολύ σύγχρονα τραγούδια της, συνδυάζονται οι παραδοσιακοί ρυθμοί του flamenco, της salsa και της bachata με το reggaeton, το hip hop και το R&B. Για 70 λεπτά παρέδωσε μαθήματα για το τι σημαίνει “performance”, ανταποκρινόμενη στο 100% στις προσδοκίες του – πολυπληθούς- όπως φάνηκε κοινού της. Είτε την παρακολουθούσες από τη γιγαντοοθόνη, είτε από τη σκηνή το θέαμα ήταν εξίσου εντυπωσιακό.

....

....

Rosalia…de Grecia

Από τις ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς, ήταν όταν τύλιξε την ελληνική σημαία στο σώμα της εκφράζοντας την αγάπη της για την Ελλάδα. Μάλιστα, εκτός από το να ευχαριστήσει, σε άπταιστα ελληνικά, τον κόσμο για τη θερμή υποδοχή, η ίδια είπε πως θεωρεί ότι είναι η “Rosalia de Grecia”, δηλαδή η “Rosalia της Ελλάδας”. Κι αυτό, μάλλον, επιβεβαιώνει τα λεγόμενά μας για μια πιθανή επανεμφάνισή της στη χώρα μας στο μέλλον. Hasta Luego!

....

...