Marvel’s Spider-Man 2: Έχουμε πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας και συλλεκτικές εκδόσεις

Marvel’s Spider-Man 2: Έχουμε πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας και συλλεκτικές εκδόσεις
Τι ανακοίνωσε το PlayStation για το αναμενόμενο game του PS5.

H Insomniac Games έδωσε το «παρών» στο πολύ σημαντικό καλοκαιρινό gaming event Summer Game Fest (διαβάστε όλες τις ανακοινώσεις εδώ) και μίλησε επιτέλους για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Marvel’s Spider-Man 2.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τελικά στις 20 Οκτωβρίου αποκλειστικά για το PS5 και οι παίκτες θα μπορέσουν να απολαύσουν έναν μεγαλύτερο κόσμο και περισσότερες επιλογές περιπλάνησης.

Το παιχνίδι ανακοινώθηκε το 2021 και θα προσφέρει τη δυνατότητα ελέγχου τόσο του Peter Parker, όσο και του Miles Morales.

Αυτό που έγινε γνωστό είναι πως στις μεγάλες αγορές θα ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες από τις 16 του τρέχοντος μήνα και αφορούν κυρίως όσους θέλουν να προ-αγοράσουν κάποια από τις δύο συλλεκτικές εκδόσεις ή να εξασφαλίσουν ένα από τα πολλά δώρα που θα δοθούν.

Η Digital Deluxe Edition θα περιλαμβάνει έξτρα στολές για τους δύο ήρωες, ειδικά gadgets, ειδικά frames για το Photo Mode και 2 έξτρα Skill Points.

Η Collector’s Edition θα περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω, συν ένα Steelbook και ένα άγαλμα των δύο πρωταγωνιστών σε μια σκηνή μάχης με τον Venom.

Marvel's Spider-Man 2