Κολωνός: Στη φυλακή οι 7 από τους 8 νέους κατηγορούμενους για το βιασμό της 12χρονης 

Επιμέλεια: Newsroom
Στη φυλακή ο 48χρονος πατέρας, επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας ο γιος του και αφέθηκε ελεύθερος.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν από τον 14ο Τακτικό Ανακριτή και τον Εισαγγελέα οι εφτά από τους οκτώ νέους κατηγορούμενους, για την αποτρόπαια υπόθεση βιασμών και μαστροπείας, της 12χρονης στον Κολωνό.

Οι επτά κατηγορούμενοι, μετά την απολογία τους πήραν τον δρόμο για τη φυλακή, ενώ ένας 20χρονος κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Μία φορά το μήνα θα εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

Στη φυλακή αντίθετα, οδηγήθηκε ο 48χρονος πατέρας του, ο οποίος κατηγορείται πως βίαζε κι αυτός την 12χρονη από τον Κολωνό, που εξέδιδε ο Ηλίας Μίχος.

Οι κατηγορούμενοι είναι πρόσωπα που αναγνώρισε η 12χρονη στην τελευταία κατάθεσή της και τα οποία προέρχονται από τη γειτονιά του κοριτσιού στον Κολωνό. Στην πλειοψηφία τους είναι αλλοδαποί.

Στις απολογίες του ενώπιον του 14ου Τακτικού Ανακριτή, ισχυρίστηκαν πως δεν έχουν διαπράξει τα αδικήματα που κατά περίπτωση τους αποδίδονται των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής και της πορνογραφίας.

Οι επτά δεν έπεισαν Ανακριτή και Εισαγγελέα και πήραν τον δρόμο για τις φυλακές, ενώ ο όγδοος που αφέθηκε ελεύθερος επικαλέστηκε πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.