Release Athens 2023: Για αυτούς τους 5 λόγους, οι Nightwish απλά... δεν χάνονται!

Release Athens 2023: Για αυτούς τους 5 λόγους, οι Nightwish απλά... δεν χάνονται!
Oι Nightwish επιστρέφουν στην Αθήνα και ήδη μπαίνουμε σε ρυθμούς headbanging!

Μόλις λίγες ώρες έχουν απομείνει για τη θριαμβευτική έναρξη του Release Athens και δεν θα υπήρχε καλύτερος καλεσμένος από τους μελωδικούς και εκρηκτικούς ταυτόχρονα, Nightwish.

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου, οι πόρτες της φιλόξενης Πλατείας Νερού θα ανοίξουν σε μία από τις πέντε ημέρες που είναι αφιερωμένες στο metal. Οι Φινλανδοί headliners δεν θα είναι μόνοι καθώς στο line up τους συντροφεύουν οι εξίσου σημαντικοί In Flames που θα μας επισκεφθούν μετά από 23 χρόνια μακριά μας!

Το lineup δεν τελειώνει εδώ καθώς συμπληρώνεται ιδανικά με τους Insomnium, μια απ’τις σταθερές αξίες του death metal της τελευταίας 20ετίας και οι Αθηναίοι Elysion.

Τα ονόματα μπορεί να είναι αρκετά για να... κατηφορίσετε προς την Πλατεία Νερού όμως παρακάτω θα βρείτε 5 ακόμη ΠΟΛΥ σοβαρούς λόγους για να υποδεχτείτε μαζί μας την Floor Jansen και την παρέα της.


1) Επιστρέφουν μετά από 15 χρόνια


Οι Nightwish αν και πολύ αγαπητοί στη χώρα μας, έχουν εμφανιστεί μόλις τρεις φορές στην Ελλάδα, με την τελευταία να είναι τον Μάρτιο του 2008. Ενα απ’ τα κορυφαία metal shows, που συνδυάζεται αρμονικά με την επιβλητική μουσική τους είναι έτοιμο να παρουσιαστεί μπροστά μας μετά από όλα αυτά τα χρόνια...


2) Η “Human.:||: Nature. World Tour


Τον τελευταίο χρόνο, το συγκρότημα πραγματοποίησε πάνω από 60 στάσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, μπροστά σε χιλιάδες fans που γέμισαν ασφυκτικά τις μεγαλύτερες metal αρένες. Η δυναμική του συγκροτήματος είναι αξιοθαύμαστη, αν αναλογιστεί κανείς πως έχει προλάβει να βάλει σε τροχιά τον νέο του δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει το 2024.


3) Η παρουσία της Floor Jansen


Τι να ξεχωρίσει κανείς για την απόλυτη βασίλισσα του metal; H Floor Jansen μπήκε στο γκρουπ το 2012 και έκτοτε κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη θέση της στις κορυφαίες φωνές της σκηνής. Η Jansen έχοντας διαχειριστεί επιτυχώς και με θάρρος τη μάχη της με τον καρκίνο, έχοντας κυκλοφορήσει το ντεμπούτο solo album της, περιμένει το δεύτερό της παιδί, με τον Hannes Van Dahl! Μην ξεχνάμε πως τον περασμένο Απρίλιο ήταν το opening act στη συναυλία των Metallica στο Άμστερνταμ.

night


4) Η τελευταία τους εμφάνιση πριν το Release Athens 2023


Το Σάββατο 3 Ιουνίου ξεκίνησε το τελευταίο σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας των Nightwish στη sold out Evenew Arena. Τα video που κατέκλυσαν τα social media, επιβεβαιώνουν όσα έγραψαν και οι Σουηδοί δημοσιογράφοι: δεν υπάρχει καλύτερο symphonic metal show στον κόσμο από αυτό των Nightwish.


5) Πραγματικά κανείς δεν ξέρει πότε θα τους ξαναδούμε


Ενας απ’ τους βασικούς, αν όχι ο πιο βασικός λόγος, για να βρεθούμε όλοι στη συναυλία των Φινλανδών. Όπως ανακοίνωσε η μπάντα, μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου σκέλους της περιοδείας που ολοκληρώνεται τέλη Ιουνίου, το συγκρότημα θα κάνει μια παύση για άγνωστο χρονικό διάστημα. Τι σημαίνει αυτό; Κλείσε εισιτήριο τώρα, μπορεί να είναι η τελευταία σου ευκαιρία να τους δεις live!


Για όλες τις πληροφορίες: www.releaseathens.gr