iOS 17: Ανακοινώθηκε και έρχεται με λειτουργίες Stickers, Namedrop και Journal app (vid)

iOS 17: Ανακοινώθηκε και έρχεται με λειτουργίες Stickers, Namedrop και Journal app (vid)
Σημαντική αναβάθμιση για το λειτουργικό των iPhone από μεριάς Apple.

H Apple αποκάλυψε στο πλαίσιο του WWDC 2023 το iOS 17, τη νέα έκδοση του λειτουργικού που έρχεται στα iPhone από τον Σεπτέμβριο κι έπειτα.

Από αυτά που ειπώθηκαν ξεχωρίζει αρχικά το εμπλουτισμένο γραφικό περιβάλλον την ώρα μιας εισερχόμενης κλήσης, αλλά και η λειτουργία transcript.

Σε ό,τι αφορά τα μηνύματα, θα προσφέρονται επιλογές για εύκολες απαντήσεις, απομαγνητοφωνήσεις και πληροφορίες τοποθεσίας.

Για τις περιπτώσεις που είστε σε σημείο χωρίς καλό σήμα ή που τελειώνει η μπαταρία σας, θα μπορείτε να αφήνετε μέσω FaceTime Live Messages, δηλαδή σύντομα videos.

Ακόμη, θα υπάρχει ένα νέο περιβάλλον για stickers, καθώς και η λειτουργία NameDrop που προσφέρει διαμοιρασμό των στοιχείων σας με κάποιον άλλο, απλά πλησιάζοντας δύο iPhone μεταξύ τους.

Aναβάθμιση έρχεται και στην εμπειρία του AirDrop που προσφέρει ενημέρωση για το ποσοστό της μεταφοράς ενός αρχείου.

Σημαντική είναι και η αναβάθμιση στην πρόβλεψη κειμένου, με το iOS 17 να προσφέρει ολοένα και καλύτερα αποτελέσματα όσο το χρησιμοποιείτε.

Η Apple ανακοίνωσε ακόμη την εφαρμογή προσωποποιημένου ημερολογίου με την ονομασία Journal, ενώ -τέλος- ανακοινώθηκε η λειτουργία StandBy που κάνει το iPhone σας «έξυπνο» ξυπνητήρι παρουσιάζοντας την ώρα και άλλες πληροφορίες όσο φορτίζει.