To WhatsApp ετοιμάζει λειτουργία χρήσης username και διαμοιρασμού οθόνης

To WhatsApp ετοιμάζει λειτουργία χρήσης username και διαμοιρασμού οθόνης
Για ακόμη περισσότερες ευκολίες στα χέρια των χρηστών.

Η ιστοσελίδα WABetaInfo έφερε στη δημοσιότητα μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά που θα έρθουν σύντομα στην εφαρμογή Whatsapp.

Συγκεκριμένα, μέσα σε αυτά περιλαμβάνεται η δυνατότητα χρήσης username, αλλά και διαμοιρασμού της οθόνης που βλέπει ο χρήστης. Τα χαρακτηριστικά αυτά εντοπίστηκαν στην beta έκδοση 2.23.11.15 του προγράμματος για το Android και φαίνεται πως σύντομα θα μπορούμε να δημιουργήσουμε λογαριασμό με ένα μοναδικό username.

Αυτό σημαίνει πως στο άμεσο μέλλον δεν θα χρειάζεται να μοιραζόμαστε και να επικοινωνούμε δίνοντας τον αριθμό του τηλεφώνου μας. Σε κάποια άλλη beta έκδοση του προγράμματος (2.23.11.19), χρήστες του Android εντόπισαν και μια λειτουργία διαμοιρασμού οθόνης, κάτι που σημαίνει πως οποιοσδήποτε θα μπορεί να δείξει στο συνομιλητή του τι ακριβώς βλέπει στην οθόνη του κινητού ή του tablet του, με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Μάλιστα, ο μηχανισμός αυτός θα επιτρέπει και την εγγραφή της κλήσης και της οθόνης κατά τη διάρκεια της κλήσης.

Πέραν αυτού, εντοπίστηκε και η δυνατότητα για αρχειοθέτηση status, που δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να βάζει μετά από 24 ώρες στο «ψυγείο» κάποια status που έχει μοιραστεί στο προφίλ του και στη συνέχεια να τα επαναφέρει και να τα μοιράζεται εκ νέου, όποτε το επιθυμεί.