Ιδιοκτήτες σπιτιού στις ΗΠΑ σοκαρίστηκαν όταν είδαν ένα δάχτυλο να «βγαίνει» από τον τοίχο (vid)

Ιδιοκτήτες σπιτιού στις ΗΠΑ σοκαρίστηκαν όταν είδαν ένα δάχτυλο να «βγαίνει» από τον τοίχο (vid)
Δύο άνδρες έμειναν τρομοκρατημένοι όταν είδαν κάποιον να περνάει μέσα από τον τοίχο του μπάνιου τους ζητώντας βοήθεια.

Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη σε σπίτι στην Αμερική, όταν οι ιδιοκτήτες είδαν ξαφνικά ένα δάχτυλο να «βγαίνει» από τον τοίχο τους.

Συγκεκριμένα, ο Τζόνι με τον φίλο του ήταν στο σπίτι τους, όταν άκουσαν θορύβους από το μπάνιο και πήγαν να δουν τι συμβαίνει.

Στο βίντεο που δημοσίευσαν στο TikTok, τους δείχνει να πλησιάζουν το μπάνιο.

Ένας από τους άντρες ανοίγει αργά αργά την πόρτα πριν μπουν προσεκτικά. Αρχικά ήταν νευρικοί, αφού δεν γνώριζαν τι θα δουν. Καθώς μπαίνουν στο μπάνιο, ακούγεται η φωνή ενός άνδρα και παράλληλα να προσπαθεί να «ξύσει» από την άλλη μεριά τον τοίχο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ένα δάχτυλο εμφανίζεται μέσα από την τρύπα καλυμμένο από γύψο και σκόνη.

Μετά από αυτό κάλεσαν την αστυνομία.

@elportu

Porfavor miren el video completo y ayudenme por que no sabemos nada que paso con las personas, por que el hombre y las mujeres estaban pidiendo ayuda

♬ original sound - El Portu

Τι βρήκε η αστυνομία

Αν και αρχικά η αστυνομία υπέθεσε ότι πρόκειται για απαγωγή, όταν μπήκαν στο διαμέρισμα βρήκαν οκτώ άτομα που παραδέχθηκαν πως είχαν καταναλώσει «ουσίες».

Όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια, ο άνθρωπος που φώναζε για βοήθεια, είχε επηρεαστεί από τις ουσίες και δεν ήξερε τι έκανε.

Ωστόσο η αστυνομία διερευνά μήπως και εκείνοι που έκαναν την καταγγελία και είδαν το δάχτυλο στον τοίχο, ήταν υπό την επήρεια ουσιών, αφού οι γείτονες κατέθεσαν πως οι ένοικοι του διπλανού διαμερίσματος είναι φίλοι τους.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη ακόμα.