H Mia Khalifa έδωσε διάλεξη στο Oxford University: Αποθεώθηκε από τους ενθουσιασμένους φοιτητές (vid)

H Mia Khalifa έδωσε διάλεξη στο Oxford University: Αποθεώθηκε από τους ενθουσιασμένους φοιτητές (vid)
Μια νέα πανεπιστημιακή καριέρα φαίνεται να ανοίγει για τη Mia Khalifa.

Στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης βρέθηκε προσκεκλημένη η Mia Khalifa, προκειμένου να δώσει μια διάλεξη και όπως ήταν λογικό αποθεώθηκε από τους ενθουσιασμένους σπουδαστές.

Η πρώην πρωταγωνίστρια ταινιών για ενήλικες έδωσε μια διάλεξη για τη σημασία του να βάζει κάποιος επαγγελματικά όρια αλλά και προσωπικά, όπως και το να μοιράζεται πτυχές της προσωπικής του ζωής.

«Η χθεσινή ομιλία μου στην Ένωση Φοιτητών της Οξφόρδης ήταν μία από εκείνες τις εμπειρίες μου, που είχα πλήρη επίγνωση του πόσο τυχερή ήμουν που την έζησα», έγραψε η Khalifa στο Instagram.

«Ευχαριστώ πολύ το @theoxfordunion για την ευκαιρία να μιλήσω σε ένα τόσο ιστορικό κτίριο. Αυτό που κάνετε είναι απίστευτα σημαντικό και είναι τιμή μου που βρέθηκα για εκεί για να μιλήσω», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η Mia Khalifa κατά την παρουσία της στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης γνώρισε την αποθέωση από τους φοιτητές. Μέχρι στιγμής δεν έχει κυκλοφορήσει το απόσπασμα της ομιλίας της, παρόλο που έχουν κυκλοφορήσει πολλές εικόνες από την παρουσία της.

«Το σύνδρομο του απατεώνα ήταν πραγματικό, παρόλο που ήμουν εκεί για να μιλήσω για τα όρια και την αυτοπεποίθηση και τις εμπειρίες της ζωής μου, τις οποίες μπορείς να κρίνεις όπως θέλεις», τόνισε στα social media.

Το σύνδρομο του απατεώνα, στο οποίο αναφέρεται η Khalifa είναι ένας όρος που αναφέρεται σε φιλόδοξα άτομα που χαρακτηρίζονται από αδυναμία να εσωτερικεύουν τα επιτεύγματά τους και έναν επίμονο φόβο ότι θα εκτεθούν ως «απάτη».