Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου: «Ο εγκέφαλος της απαγωγής είχε επαφές με πολιτικά πρόσωπα»

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου: «Ο εγκέφαλος της απαγωγής είχε επαφές με πολιτικά πρόσωπα»
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου – Οκτώ πρόσωπα στο «στόχαστρο» των Αρχών.

Οκτώ νέα πρόσωπα βρίσκονται στο στόχαστρο των Αρχών σχετικά με την απαγωγή και δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου το 2012.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA έκανε αποκαλύψεις σχετικά με την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου.

«Ο εγκέφαλος της απαγωγής και της δολοφονίας του 27χρονου οπτομέτρη Μάριου Παπαγεωργίου είχε επαφές με πολιτικά πρόσωπα, με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., με στρατιωτικούς, εμφανιζόταν να συνοδεύει χρηματοποστολές, ενώ επικαλείται ότι γνώριζε στελέχη της CIA στην Αθήνα».

«Ανάμεσα στα οκτώ νέα πρόσωπα που φέρεται ότι συμμετείχαν στη μοιραία αρπαγή του 27χρονου είναι ιδιοκτήτης αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στον Άλιμο, που επισκεπτόταν ο άτυχος Μάριος Παπαγεωργίου και 0 83χρονος «εγκέφαλος» της αρπαγής κι ένας οδηγός γνωστού τραπεζίτη.

Ακόμη στο μικροσκόπιο των Αρχών είναι ιδιοκτήτης συνεργείου στην περιοχή της Δάφνης, αλλά κι ένας ιδιοκτήτης καταστήματος με κινητά τηλέφωνα στο κέντρο της Αθήνας, όπως και δύο αστυνομικοί».