Πώς έγινε ο φονικός καυγάς στη Θεσσαλονίκη: «Με μπουνιές και κλοτσιές χτυπούσαν τον 52χρονο που κατέληξε» (vid)

Πώς έγινε ο φονικός καυγάς στη Θεσσαλονίκη: «Με μπουνιές και κλοτσιές χτυπούσαν τον 52χρονο που κατέληξε» (vid)
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 9:00 το πρωί, ενώ οι γείτονες ακούγοντας τη φασαρία βγήκαν στα μπαλκόνια και αντίκρισαν τους δράστες να χτυπούν τον 52χρονο.

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός 52χρονου έπειτα από καυγά με δύο αδέρφια, γείτονες του καταστήματος που διατηρούσε το θύμα στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, οι δύο δράστες, ηλικίας 40 και 42 ετών που είναι αδέρφια - έριξαν κάτω τον 52χρονο και τον χτυπούσαν με μπουνιές και με κλοτσιές και παρά το γεγονός πως τον παρέλαβε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο, ο άνδρας κατέληξε.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 9:00 το πρωί, ενώ οι γείτονες ακούγοντας τη φασαρία βγήκαν στα μπαλκόνια και αντίκρισαν τους δύο τους να χτυπούν τον 52χρονο.

Ο δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι «ένας φιλήσυχος συμπολίτης μας έχασε τη ζωή του γιατί έχουν αποθρασυνθεί τα κακοποιά στοιχεία». «Ενημερώθηκα ότι ο αδικοχαμένος, επειδή έχει και φιλοζωικά αισθήματα, έβγαλε τροφή για να ταΐσει τα γατάκια της περιοχής και εξαγριώθηκαν αυτοί που του επιτέθηκαν, και για κάποιους άλλους λόγους. Υπήρξε και στο παρελθόν διένεξη για να μην ανοίξει το γραφείο τελετών εδώ, είχανε μουτζουρωσει και την πρόσοψη. Κάποιοι νομίζουν ότι με το "έτσι θέλω" μπορούν να επιβάλουν αυτά τα οποία έχουνε στο μυαλό τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δανιηλίδης.

Ένας νεαρός αυτόπτης μάρτυρας που είδε, όπως είπε το περιστατικό, τόνισε πως προηγήθηκε λεκτικό επεισόδιο ανάμεσα στα αδέρφια και στον 52χρονο και στη συνέχεια οι δράστες εξύβριζαν τον θανόντα. «Μετά από ένα περίπου λεπτό ο 52χρονος έπεσε στο τζάμι και όταν σηκώθηκε έπιασε το κεφάλι του αλλά εξωτερικά φαινόταν ότι δεν είχε κάτι πολύ σοβαρό. Μάλιστα, μπήκε η μητέρα των δύο αδερφών για να τους τραβήξει και να σταματήσει το περιστατικό», είπε

Σύμφωνα πληροφορίες, το θύμα ήταν ιδιοκτήτης γραφείου τελετών, μπροστά από το οποίο σημειώθηκε το περιστατικό επί της Αγαθουπόλεως με Μαδύτου, ενώ οι δράστες μένουν σε διπλανή πολυκατοικία.

Οι δύο δράστες το πρωί είχαν πάει αρχικά έξω από το γραφείο τελετών και χτυπούσαν τις τζαμαρίες, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν ότι τα δύο αδέρφια δημιουργούσαν συνεχώς προβλήματα στη γειτονιά.