Μυστήριο ο αιφνίδιος θάνατος του καναλάρχη Παπανικόλα: Οι έντονες συγκρούσεις του μετόχου με συγγενείς & συνεργάτες (vid)

Μυστήριο ο αιφνίδιος θάνατος του καναλάρχη Παπανικόλα: Οι έντονες συγκρούσεις του μετόχου με συγγενείς & συνεργάτες (vid)
Το Θρίλερ με τον θάνατο του Κωνσταντίνου Παπανικόλα οδήγησε τον Εισαγγελέα να «παγώσει» την ταφή.

Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες θανάτου του Κωνσταντίνου Παπανικόλα, του ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Τηλεφώς και επικεφαλής του κόμματος «Οικολόγοι Ελλάδας». Του ανήκε επίσης το 25% του νέου «Kontra Channel».

Κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά και δόθηκε εισαγγελική εντολή για να μην γίνει η ταφή του προκειμένου να ελεγχθούν οι συνθήκες του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία και καναλάρχη.

Στον Ωρωπό και τον χώρο όπου ζούσε ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας, από όπου έφυγε λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, είχε το μεσημέρι της Τετάρτης η εκπομπή Tlive.

«Ο Παπανικόλας όσο ήταν εν ζωή δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί, ούτε να έχει δικαστική συνδρομή κανενός. Παρα ταύτα η επιθυμία του δεν έγινε σεβαστή από ορισμένα συγγενικά του πρόσωπα» είπε ο δικηγόρος του.

Ο επιχειρηματίας που διέμενε σε δομή από το 2007, αντιμετωπίζοντας προβλήματα υγείας, αφού μπήκε στο ασθενοφόρο το μεσημέρι της Παρασκευής, στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε τοποθεσία που δεν έγινε γνωστή. Λίγες ώρες μετά, ο συνεργάτης του ενημερώθηκε ότι ο Παπανικόλας πέθανε.

Παράλληλα, ο δικηγόρος του επιχειρηματία ο οποίος ήταν και ιδιοκτήτης του 25% του Κόντρα Channel, ανέφερε ότι ο Παπανικόλας δεν είχε φτιάξει διαθήκη και είχε κόντρες με τους συγγενείς του για τα οικονομικά.