Έχει βγει 600 ραντεβού και ακόμη ψάχνει την «κατάλληλη»

Έχει βγει 600 ραντεβού και ακόμη ψάχνει την «κατάλληλη»
Σύμφωνα με τον άνδρα κανονίζει ραντεβού τα τελευταία 10 χρόνια. Ισχυρίζεται ότι έχει δοκιμάσει τα πάντα, από online dating μέχρι speed dating, και έχει γνωρίσει γυναίκες από όλα τα κοινωνικά στρώματα

Για πολλούς εργένηδες, η ιδέα να βγουν σε ένα πρώτο ραντεβού μπορεί να είναι νευρική. Αλλά για έναν άνδρα στη Νέα Υόρκη, τα πρώτα ραντεβού έχουν γίνει τρόπος ζωής. Με ένα επιβλητικό αριθμό 600 πρώτων ραντεβού στο ενεργητικό του, αυτός ο άντρας ισχυρίζεται ότι εξακολουθεί να ψάχνει για την εκλεκτή.

Σύμφωνα με τον άνδρα κανονίζει ραντεβού τα τελευταία 10 χρόνια. Ισχυρίζεται ότι έχει δοκιμάσει τα πάντα, από online dating μέχρι speed dating, και έχει γνωρίσει γυναίκες από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Παρόλα αυτά, δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο ταίρι.

«Δεν θέλω να πω ότι είμαι επιλεκτικός», λέει. «Αλλά ξέρω τι ψάχνω και δεν πρόκειται να συμβιβαστώ με κάτι λιγότερο».

Τι ψάχνει λοιπόν αυτός ο άντρας σε μια σύντροφο; Σύμφωνα με τον ίδιο, αναζητά κάποια που να είναι ευγενική, έξυπνη και να έχει αίσθηση του χιούμορ. Θέλει επίσης κάποιον που μοιράζεται τα ενδιαφέροντα και τις αξίες του και αναζητά μια σοβαρή σχέση.

Ενώ κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν την αναζήτησή του λίγο ακραία, ο άνδρας επιμένει ότι δεν είναι μόνος του στην αναζήτησή του. Λέει ότι έχει γνωρίσει πολλούς άλλους singles που επίσης αγωνίζονται να βρουν το τέλειο ταίρι τους και ότι το να βγαίνουν τα πρώτα ραντεβού είναι απλώς ένα μέρος της διαδικασίας.

«Ξέρω ότι μπορεί να φαίνεται τρελό σε κάποιους ανθρώπους», λέει. «Αλλά πιστεύω ότι αν συνεχίσετε να βάζετε τον εαυτό σας εκεί έξω, τελικά θα βρείτε αυτό που ψάχνετε».

Παρά το εντυπωσιακό ιστορικό του στα ραντεβού, ο άντρας παραδέχεται ότι το να πηγαίνει σε τόσα πολλά πρώτα ραντεβού μπορεί να είναι εξαντλητικό. Λέει ότι προσπαθεί να είναι ανοιχτόμυαλος και να απολαμβάνει κάθε εμπειρία, αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να συμβαδίσει με όλες τις συζητήσεις και τις συνδέσεις.