This Means Warp: Το διασκεδαστικό space videogame που έρχεται να προκαλέσει «θόρυβο»

This Means Warp: Το διασκεδαστικό space videogame που έρχεται να προκαλέσει «θόρυβο»
Κυκλοφορεί με έκπτωση για το πρώτο διάστημα και αφήνει αρκετές υποσχέσεις.

Υπάρχουν πολλά indie videogames που μας απασχολούν στην επικαιρότητα των videogames και φαίνεται πως ένα νέο έρχεται να ταράξει τα νερά.

Ο λόγος για το This Means Warp, το νέο παιχνίδι της Outlier Games που εδρεύει στο Δουβλίνο και έχει στούντιο ακόμη σε Ιρλανδία και Τορόντο.

Το This Means Warp ξεκίνησε να αναπτύσσεται τον Απρίλιο του 2018 και τον περσινό Φεβρουάριο ανακοινώθηκε η συνεργασία με την Jagex.

Ο τίτλος περιγράφεται ως online co-op spaceship management roguelite, κάτι που σημαίνει πως οι παίκτες θα ταξιδεύουν σε αν προοδευτικά δημιουργούμενο σύμπαν κι εκεί θα έχουν να διαχειριστούν τα πάντα: από τους πόρους της ομάδας τους, ως και τα αμυντικά και επιθετικά συστήματα του διαστημοπλοίου τους.

Κάθε χαρακτήρας έχει ξεχωριστά στατιστικά και μπορεί να συνεισφέρει θετικά εκεί που είναι «δυνατός».

To παιχνίδι υποστηρίζει πολλές και διαφορετικές προσεγγίσεις και καλό θα είναι να ψαχτείτε ιδιαίτερα αν θέλετε να βρείτε την καλύτερη λύση σε κάθε αποστολή.

Το This Means Warp κυκλοφορεί εδώ και μερικές ημέρες και σε αυτό το πρώτο χρονικό διάστημα προσφέρεται και με έκπτωση 25%. Μπορείτε να δείτε περισσότερα και να το αποκτήσετε από το Steam.