Γιοι Στράτου Διονυσίου: «Είμαστε Παναθηναϊκοί, ο ΠΑΟΚ είναι στην καρδιά» (vid)

Γιοι Στράτου Διονυσίου: «Είμαστε Παναθηναϊκοί, ο ΠΑΟΚ είναι στην καρδιά» (vid)
Για τις αγαπημένες τους ομάδες αλλά και για την αγάπη του πατέρα τους για τον ΠΑΟΚ μίλησαν οι γιοι του Στράτου Διονυσίου.

Τα αδέρφια Άγγελος, Στέλιος και Διαμαντής Διονυσίου παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4».

Μεταξύ άλλων μίλησαν για τον πατέρα τους, για τους ίδιους αλλά και τις ομάδες που υποστηρίζουν, αν και ο Στράτος Διονυσίου ήταν φίλαθλος του ΠΑΟΚ.

Όπως είπαν «είμαστε Παναθηναϊκοί, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι στην καρδιά. Η αλήθεια είναι, επειδή ο κόσμος δεν το ξέρει, ο πατέρας επειδή είχε πολλούς φίλους στον Παναθηναϊκό, έπαιζε και ο Άγγελος μπάλα στον Παναθηναϊκό στα εφηβικά. Ο πατέρας μας, μας πήγε πρώτη φορά στον Παναθηναϊκό, είχε διαρκείας. Παρόλο που ήταν ΠΑΟΚ. Κάθε εβδομάδα θα πήγαινε στην Θεσσαλονίκη να δει την ομάδα του, αλλά έτσι γίναμε Παναθηναϊκοί. Δεν μας επέβαλλε να γίνουμε», είπαν αρχικά.

«Τότε ο ΠΑΟΚ είχε τεράστιες δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Κούδας... Τότε τα ματς ήταν μεσημέρι, τελείωνε από το μαγαζί, έπαιρνε το αυτοκίνητο, πήγαινε πάνω έβλεπε τον αγώνα. Μετά πήγαινε στο σπίτι και κοιμόταν δυο ώρες και γυρνούσε πάλι επειδή δούλευε στο μαγαζί», ανέφεραν για τον Στράτο Διονυσίου και την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ.