Εκατοντάδες φυλές σκύλων στην γιορτή για τους μικρούς μας φίλους στις 5,6 και 7 Μαΐου στο Γουδή

Newsroom
Εκατοντάδες φυλές σκύλων στην γιορτή για τους μικρούς μας φίλους στις 5,6 και 7 Μαΐου στο Γουδή
Εκατοντάδες φυλές σκύλων σε ένα τριήμερο, που ο επισκέπτης θα μάθει τα πάντα για την ευζωία των αγαπημένων του φίλων από την Παρασκευή 5 Μαΐου έως και την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο στο Γουδή (ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΟ).

Διατροφικές συμβουλές, tips για την βελτίωση της καθημερινότητας του σκύλου μας, συζητήσεις με κτηνιάτρους για την πρόληψη ασθενειών και φυσικά γνωριμία με περισσότερες από 300 φυλές σκύλων συνθέτουν το σκηνικό της εφετινής τριπλής, διεθνούς έκθεσης μορφολογίας του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος.

Μια πραγματική γιορτή αφιερωμένη στους καλύτερους φίλους του ανθρώπου. Τους σκύλους!

Η παρουσίαση διαφορετικών καθαρόαιμων φυλών σκύλων θα πλαισιωθεί αυτήν την φορά με εκδηλώσεις και παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών, που θα προσφέρουν έναν ανεξάντλητο πλούτο πληροφοριών στους κηδεμόνες, με στόχο την προώθηση της ευζωίας των αγαπημένων μας φίλων, σε ένα τριήμερο που δεν θα πρέπει να χάσει κανείς.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, ο Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδος θα πραγματοποιήσει την τριπλή διεθνή έκθεση μορφολογίας, η οποία θα αποτελέσει για τους νικητές κριτήριο συμμετοχής για την επόμενη διοργάνωση του μεγαλύτερου παγκόσμιου dog show, του περίφημου «Crufts».

Κύριος στόχος της τριήμερης εκδήλωσης, που φιλοδοξεί να καλύψει όλες τις πτυχές της υπεύθυνης κυνοφιλίας, είναι η επιμόρφωση των κηδεμόνων σκύλων έτσι ώστε να διαμορφωθούν οι συνθήκες για την επίτευξη της ευζωίας των αγαπημένων μας φίλων και να βελτιωθεί στο μέγιστο η καθημερινότητα τους.

Γνώση, προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε κηδεμόνα θα παρουσιαστούν σε αυτό το τριήμερο στην προσπάθεια που καταβάλλετε για την επίτευξη του συλλογικού σκοπού της προώθησης της ευζωίας, των μικρών μας φίλων.

Παράλληλα στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα υπάρξουν μια σειρά από δραστηριότητες, το πρόγραμμα των οποίων βρίσκεται στο τελικό στάδιο της διαμόρφωσης.

Η παρουσία σας θα είναι μια έμπρακτη απόδειξη αγάπης προς τους μικρούς μας φίλους, που με την αγάπη τους μας προσφέρουν πολλά περισσότερα ως αντάλλαγμα, βελτιώνοντας, όπως αποδεικνύουν πλείστες όσες μελέτες, την πνευματική και σωματική μας υγεία.

Η είσοδος για τους επισκέπτες θα είναι ελεύθερη στην τριπλή διεθνή έκθεση μορφολογίας του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος που, όπως προαναφέραμε θα λάβει χώρα από την Παρασκευή 5 ως και την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο στο Γουδή (ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΟ).

Η ώρα έναρξης και τις τρεις ημέρες θα είναι 09:00 το πρωί.

aaaaaa