Ένας ιστότοπος συγκέντρωσε όλες τις τελευταίες λέξεις των εκτελεσμένων θανατοποινιτών και το αποτέλεσμα είναι ανατριχιαστικό

Ένας ιστότοπος συγκέντρωσε όλες τις τελευταίες λέξεις των εκτελεσμένων θανατοποινιτών και το αποτέλεσμα είναι ανατριχιαστικό
Ένας ιστότοπος κατάφερε να συγκεντρώσει και να φέρει στο φως τα τελευταία λόγια των κρατουμένων που έχουν εκτελεστεί στην πτέρυγα των θανατοποινιτών στο Τέξας

Είχατε ποτέ την περιέργεια για τα τελευταία λόγια των κρατουμένων που έχουν εκτελεστεί στην πτέρυγα των θανατοποινιτών στην Αμερική;

Λοιπόν, ένας ιστότοπος συγκέντρωσε κάποτε χιλιάδες δηλώσεις κρατουμένων ανά τις δεκαετίες που επρόκειτο να θανατωθούν στο Τέξας.

ο ιστότοπος αναφέρει: «Αυτή η σελίδα δεν έχει σκοπό να δοξάσει ή να καταγγείλει τους κατηγορούμενους [...] Έχει απλώς σκοπό να εξερευνήσει τις νοοτροπίες 565 ανθρώπινων όντων που αντιμετώπισαν βέβαιο, αναπόφευκτο θάνατο».

Ακολουθεί ένα δείγμα μερικών από τις ανατριχιαστικές τελευταίες λέξεις...

Τα τελευταία λόγια του Κινγκ, ο οποίος εκτελέστηκε στις 24 Απριλίου 2019, ήταν τα εξής: «Αυτοί που δεν έχουν το κεφάλαιο παίρνουν και την τιμωρία».

Ο Κινγκ εκτελέστηκε για τη συμμετοχή του στη δολοφονία του Τζέιμς Μπερντ Τζούνιορ το 1999, ο οποίος σύρθηκε στο δρόμο από το φορτηγό του Κινγκ.

Ο Parr, ο οποίος εκτελέστηκε στις 7 Μαΐου 2013, ξεκίνησε την τελική του δήλωση με μια έκκληση προς την οικογένεια του ανθρώπου για τον οποίο κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του.

«Βρίσκομαι εν μέσω της αλήθειας. Είμαι καλός, είμαι ευθύς, μην με συκοφαντείτε Σε όλους τους συνεργάτες μου, πείτε τους ότι είπα όπως ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, "θα επιστρέψω"."Αυτά τα μάτια θα κλείσουν, αλλά θα ξανανοίξουν, η αντίληψή μου για τον Θεό είναι ότι ο Ιησούς με έβγαλε από τη δύσκολη θέση. Στην οικογένειά μου, σας αγαπώ».

Ο Ροντρίγκεζ, που εκτελέστηκε στις 27 Μαρτίου 2018, χρησιμοποίησε τα τελευταία του λόγια να απευθύνει έκκληση για πολιτική αλλαγή: «Θέλω όλοι να μποϊκοτάρουν κάθε επιχείρηση στην πολιτεία του Τέξας μέχρι να πιεστούν όλες οι επιχειρήσεις να σταματήσουν τη θανατική ποινή».

Ο Νταν εκτελέστηκε το 2003 για την απαγωγή και τη δολοφονία ενός 23χρονου άνδρα μια δεκαετία νωρίτερα, το 1993.
«Για σχεδόν εννέα χρόνια σκέφτομαι τη θανατική ποινή, αν είναι σωστή ή λάθος και δεν έχω απαντήσεις. Αλλά δεν νομίζω ότι ο κόσμος θα είναι καλύτερο ή ασφαλέστερο μέρος χωρίς εμένα. Αν θέλατε να με τιμωρήσετε, θα με είχατε σκοτώσει την επόμενη μέρα, αντί να με σκοτώσετε τώρα».

Ο Γκριν, που εκτελέστηκε το 1991, είχε καταδικαστεί για τον πυροβολισμό ενός αστυνομικού στο σπίτι του. Ο ίδιος είπε: «Πραγματικά δεν πιστεύω ότι αν ο Ιησούς ήταν εδώ απόψε, θα με εκτελούσε. Ο Ιησούς έχει να κάνει με την αγάπη».

Παρόλο που η ιστοσελίδα "Goodbye Warden" δεν είναι πλέον σε σύνδεση, τα τελευταία λόγια των θανατοποινιτών στο Τέξας έχουν καταγραφεί από το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Τέξας.