Μπράιαν Τζόνσον: Ένας δισεκατομμυριούχος που έβαλε στόχο το ακατόρθωτο

Επιμέλεια: Newsroom
Μπράιαν Τζόνσον: Ένας δισεκατομμυριούχος που έβαλε στόχο το ακατόρθωτο
Ο 45χρονος επιχειρηματίας πούλησε την εταιρεία του για 800 εκατομμύρια δολάρια και από τότε κυνηγάει την ανατροπή της ανθρώπινης φύσης!

Ποιος δεν θα ήθελε να μείνει πάντα νέος; Όταν το σώμα είναι στα καλύτερά του, όταν η ζωή είναι και μοιάζει μόνο ωραία; Ο Μπράιαν Τζόνσον πάντως, έχει βαλθεί να τα βάλει με τη φύση, με το χρόνο. Φιλοδοξεί (αιθεροβατεί;) να νικήσει το γήρας. Να γίνει ξανά έφηβος. Όχι θεωρητικά, πρακτικά. Στην ταυτότητα η σούμα τον βγάζει 45 ετών, αλλά στην πράξη έχει θέσει σε εφαρμογή το project που θα τον κάνει σωματικά ξανά 18 ετών. Σε κάθε όργανο του σώματός του, σε κάθε κύτταρό του.

Κοστίζει ακριβά το «ελιξίριο νεότητας» που ‘χει βρει, η προσπάθεια να αντιστρέψει τη διαδικασία της γήρανσης. Κοντά 2 εκατ. δολάρια το χρόνο. Ψίχουλα βέβαια γι’ αυτόν, καθώς δεν ξέρει τι έχει, όντας ένας άκρως πετυχημένος επαγγελματίας στο χώρο της τεχνολογίας. Αυτή θέτει τώρα στην υπηρεσία του για να πετύχει στο φιλόδοξο project του, με την ονομασία «Blueprint». Μαζί ένα crew από 30 γιατρούς και ειδικούς που είναι κυριολεκτικά από πάνω του ελέγχοντας το πώς τα πηγαίνει, σε καθημερινό επίπεδο. Με τα 800 εκατ. που πήρε από την πώληση της εταιρείας του, όλα είναι πολύ πιο εύκολα.

Διαβάστε περισσότερα στο intronews.gr.