Creative Stage SΕ: Η νέα ηχόμπαρα για τον desktop υπολογιστή σας (vid)

Παύλος Παπαπαύλου
Creative Stage SΕ: Η νέα ηχόμπαρα για τον desktop υπολογιστή σας (vid)
Νέα πρόταση από την Creative και σε αρκετά προσιτή τιμή.

H Creative έχει μακρά πορεία στο χώρο του ήχου και των προϊόντων και φέρνει στην αγορά την Creative Stage SE, τη νέα της πρόταση που έρχεται μάλιστα και σε αρκετά προσιτή τιμή. To μοντέλο είναι σχεδιασμένο για ψυχαγωγία και gaming και έχει στόχο τις υψηλές επιδόσεις που μπορεί να προσφέρει γεμίζοντας το χώρο.

Το design του είναι αρκετά σύγχρονο και τοποθετείται εύκολα κάτω από την οθόνη του υπολογιστή σας χωρίς να πιάνει χώρο, αξιοποιώντας και την τεχνογνωσία της εταιρείας. Έχει custom-tuned drivers και τεχνολογία που εμπλουτίζει τα εφέ και τη μουσική, για να μην χρειάζεστε τίποτα παραπάνω. Συνδέεται στο ρεύμα με ένα καλώδιο και στον υπολογιστή σας με ένα ακόμη (τύπου USB) ή αν το επιθυμείτε, ασύρματα μέσω Bluetooth 5.3.

Χάρη στο σχεδιασμό και την τοποθέτηση των ηχείων, δεν χρειάζεται πλέον καν να σκέφτεστε την παρουσία κάποιου subwoofer, αφού η νέα soundbar τα έχει όλα σε ένα πακέτο. Υποστηρίζει και προσφέρει τεχνολογίες Clear Dialog και Surround, αναγνωρίζοντας πληροφορίες χωρικού ήχου και χωρίζοντας κατάλληλα τα κανάλια. Έτσι, προσφέρει τέτοιες λειτουργίες σε διάφορες δημοφιλείς υπηρεσίες, όπως το Netflix, το Amazon Prime Video και το HBO. Τέλος, με τη βοήθεια του εργαλείου Tone Adjustment, η συσκευή προσφέρει επιλογή και για πιο θερμό ήχο.

Η σύνδεση του Creative Stage SE με κινητά και φορητές συσκευές γίνεται εξίσου απλά, αφού χρειάζεται μόλις μία επικοινωνία του με το εκάστοτε τηλέφωνο μέσω Bluetooth. Με μικρές διαστάσεις και βάρος, το Creative Stage SE μπορεί να αντικαταστήσει επάξια ένα σετ ηχείων 2.1 και να αποδώσει τα μέγιστα σε επίπεδο διασκέδασης και videogames. H επίσημη τιμή λιανικής πώλησής του έχει οριστεί στα €64,99.