Ο τεχνολογικός προορισμός που πηγαίνει κάθε ήχο σε άλλη «διάσταση»

Newsroom
Ο τεχνολογικός προορισμός που πηγαίνει κάθε ήχο σε άλλη «διάσταση»
Ο ήχος είναι συναισθήματα και εμπειρίες γι’ αυτό και πρέπει να τον αναζητάς στους σωστούς προορισμούς.

Πόσα συναισθήματα είναι συνδεδεμένα με τον ήχο; Σίγουρα κι εσύ θα έχεις παρατηρήσει πως ακόμα και την παραμικρή υποψία ήχου θα την ταυτίσεις με μία κατάσταση της ζωής σου και κατά συνέπεια με το συναίσθημα που σου προκαλεί. Χαρά, λύπη, ενθουσιασμός, αγανάκτηση, εκνευρισμός, ανυπομονησία, συγκίνηση είναι μόνο μερικά από αυτά που πολύ συνηθισμένα νιώθεις μόλις ένα ηχητικό κύμα αγγίξει τον μηχανισμό της ακοής σου. Πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ταύτιση συγκεκριμένων τραγουδιών με σημαντικές στιγμές της ζωής σου. Αυτά που κάθε φορά που πατάς το “play” σού φέρνουν στο μυαλό το πώς ακριβώς ένιωσες όταν τα πρωτοάκουσες και, φυσικά, τους ανθρώπους που σχετίζονται με αυτά. Μάλιστα, έρευνα του UC Berkeley το 2020 κατέγραψε «τη μεγαλύτερη συστοιχία συναισθημάτων που γίνονται καθολικά αισθητά μέσα από τη γλώσσα της μουσικής».

Ο ήχος παίζει σπουδαίο ρόλο στη ζωή σου, πέρα από το καθαρά πρακτικό κομμάτι της επικοινωνίας με τους γύρω σου. Ο ήχος είναι συναισθήματα και εμπειρίες, γι’ αυτό και πρέπει να τον αναζητάς σε προορισμούς που σέβονται όλα τα παραπάνω και λειτουργούν με στόχο να κάνουν την τεχνολογία να «μιλήσει» κατευθείαν στην ψυχή σου. Αυτό που αποτελεί θεμελιώδη αρχή για το Πλαίσιο, δηλαδή.

Στο Πλαίσιο, η επαφή σου με τον ήχο γίνεται κατευθείαν πιο προσωπική. Ήδη με μία επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματα, με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού, μαθαίνεις τα πάντα γύρω από τον ήχο στην ουσία του. Ποιο προϊόν ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου; Ποιες είναι οι διαφορές ανάλογα με τα χαρακτηριστικά; Πόσο πραγματικά αδιάβροχη είναι μία συσκευή ανάλογα με τον κωδικό IPXX της; Πώς μπορείς να απολαύσεις τον κάθε ήχο στο μέγιστο;

Ο ήχος δεν ήταν ποτέ πιο προσωπικός

Τα ακουστικά είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα, γι’ αυτό και δύσκολα θα τα έκανες δώρο σε κάποιον αν δεν τον ξέρεις πολύ καλά. Στο Πλαίσιο, θα κάνεις εσύ το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου διαλέγοντας ακριβώς το μοντέλο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου και θα εξερευνήσεις τις τελευταίες τεχνολογίες, όπως το Ambient Mode (απόλυτη επαφή με το περιβάλλον) και το Active Noise Cancellation (πραγματική απομόνωση των εξωτερικών θορύβων). Αν είσαι λάτρης των wireless ακουστικών και παράλληλα εκτιμάς τη διακριτικότητα και τη σταθερότητα, ακουστικά ψείρες, όπως τα Huawei Bluetooth Freebuds 5i, τα Nothing Ear Stick, τα Samsung Galaxy Buds 2 Pro και τα Creative Truly Wireless Sensemore Air, είναι ιδανικές επιλογές για σένα.

ixos_plaisio

Αν, από την άλλη, αγαπάς τα ακουστικά κεφαλής και ψάχνεις μεγαλύτερη άνεση για πολύωρη χρήση, τότε τα Steel Series Gaming Headset Arctis Nova Pro, HyperX Cloud II, Sony Bluetooth Headphone WHCH520W καθώς και Edifier Bluetooth W820ANC θα σε βοηθήσουν να απογειώσεις κάθε δευτερόλεπτο της αγαπημένης σου μουσικής.

ixos_plaisio2

Απόλαυσε τη μουσική ή την αγαπημένη σου ταινία στο σπίτι like a pro

Καλείς κόσμο στο σπίτι και θες η μουσική σου να ακούγεται το ίδιο χωρίς ανάγκη συγχρονισμού σε κάθε δωμάτιο; Όταν βάζεις ταινία, θες να έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στο σινεμά; Ψάχνεις γενικά καταπληκτική ποιότητα ήχου με Dolby Atmos και Dolby Surround; Κανένα πρόβλημα. Στο Πλαίσιο, θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να απογειώσεις κάθε εμπειρία, λαμβάνοντας υπόψιν τα κριτήρια που θες, όπως τον τρόπο σύνδεσης που σε βολεύει (WiFi, Bluetooth, Ethernet, HDMI). Ηχεία, όπως το Sonos Speaker One (Gen 2), το Harman Kardon Citation One MK III, το Sonos Roam SL, το Edifier Ηχεία Bluetooth R1700BT, τα Ηχεία 2.1 Logitech Z533 αλλά και το ασυναγώνιστο KEF Speaker LSX πηγαίνουν τη μουσική σε άλλη «διάσταση». Τα soundbar LG SP2 και Samsung HW-B550 ενισχύουν τις δυνατότητες ήχου κάθε τηλεόρασης, ενώ το Klipsch Home Cinema Speaker R-41M προσφέρει μεγάλη ηχητική απόδοση σε μικρό μέγεθος που εύκολα τοποθετείται όπου επιλέξεις.

...

Εξαιρετικός ήχος όπου και να βρίσκεσαι

Αν τώρα ανήκεις σε εκείνους που θέλουν να μεταφέρουν τον ήχο τους όπου κι αν βρίσκονται, οι φορητές συσκευές στο Πλαίσιο είναι εξοπλισμένες με όλα όσα ζητάς, και πολλά περισσότερα. Σύνδεσε την κιθάρα σου στα ηχεία για να τα χρησιμοποιήσεις ως ενισχυτή, επίλεξε συσκευές που συνοδεύονται από φωτισμό για να δημιουργήσεις μία εμπειρία 360 μοιρών στον χώρο ή διοργάνωσε ένα Karaoke με τους φίλους σου. Και… μην ανησυχείς, γιατί υπάρχουν συσκευές για όλα τα budget. Στις πιο προσιτές επιλογές θα βρες τα Turbo-X Ηχείο Bluetooth Cube, το Turbo-X Ηχεία Bluetooth Drum, το JBL Ηχεία Bluetooth GO3 αλλά και το Edifier BT Speaker MP100 Plus.

...

Αν θες να επενδύσεις λίγο περισσότερα χρήματα και να απολαύσεις ακόμα μεγαλύτερη ένταση και δυνατότητες, τότε τα JBL Ηχεία Bluetooth Charge Essential 2, Motorola Party Speaker Rokr-820, Sony Ηχεία Bluetooth XG300B και Marshall Ηχεία Bluetooth Acton II θα σε ενθουσιάσουν με τις αποδόσεις τους. Τέλος, για σένα που θες να αποκτήσεις συσκευές που «χορεύουν» και οι ίδιες στον ρυθμό της μουσικής, το JBL Partybox 310 και το JBL Partybox 710 έρχονται για να χαρίσουν αξέχαστες εμπειρίες.

...

Κάθε ήχος είναι και μία μοναδική εμπειρία και στα καταστήματα Πλαίσιο θα βρεις τεράστια ποικιλία σε συσκευές που θα εκπληρώσουν και θα αναβαθμίσουν τις επιθυμίες σου και θα συνοδεύσουν κάθε περίσταση της ζωής σου. Με μία σου επίσκεψη, δε θα αποκτήσεις απλά άλλο ένα προϊόν αλλά θα διαθέτεις ουσιαστικές γνώσεις γύρω από τον ήχο για να μπορείς να τον αξιοποιήσεις και να νιώθεις κάθε συναίσθημα στο μάξιμουμ!