Πρώην ποδοσφαιριστής στην Τυνησία αυτοπυρπολήθηκε έξω από αστυνομικό τμήμα επειδή τον είπαν «τρομοκράτη» (vid)

Newsroom
Πρώην ποδοσφαιριστής στην Τυνησία αυτοπυρπολήθηκε έξω από αστυνομικό τμήμα επειδή τον είπαν «τρομοκράτη» (vid)
Συγκλονιστικά πλάνα που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τον Τυνήσιο επιθετικό Νιζάρ Ισαουί να βάζει φωτιά στα ρούχα του έξω από ένα αστυνομικό τμήμα. (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σε σοκαριστικά πλάνα που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο 35χρονος πρώην επιθετικός Nizar Issaoui, φαίνεται να βάζει φωτιά τα ρούχα του δίπλα σε ένα αστυνομικό τμήμα στο Haffouz, στο Kairouane, προκαλώντας κραυγές από όσους ήταν γύρω του. Τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι υπέστη σοβαρά εγκαύματα, αλλά είναι σε σταθερή κατάσταση.

Ο Issaoui φαίνεται ξεκάθαρα σε βίντεο που μοιράστηκε η Khmira στο Twitter να βάζει φωτιά με έναν αναπτήρα στο jumper που φορούσε, το οποίο προφανώς είχε ρίξει εύφλεκτο υγρό προηγουμένως.

Σύμφωνα με τη daily star, ο 35χρονος επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, λόγω των κατηγοριών για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.Η συγκεκριμένη τρομοκρατική οργάνωση είναι υπεύθυνη για διαδοχικές βομβιστικές επιθέσεις σε μεγάλες πόλεις της χώρας. Ο Αϊσαουί ανάρτησε βίντεο, όπου ανέφερε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή.

Σύμφωνα με το transfermarkt, εντάχθηκε στην ES El Jem στην πατρίδα του την Τυνησία τον Ιανουάριο, αλλά αυτή τη στιγμή δεν αγωνίζεται σε κάποιο σύλλογο