Επιτέλους ο Drake πήγε ταμείο και έβγαλε 2,7 εκατομμύρια δολάρια

Επιμέλεια: Newsroom
Επιτέλους ο Drake πήγε ταμείο και έβγαλε 2,7 εκατομμύρια δολάρια
Επιτέλους η κατάρα του Drake «έσπασε» και κέρδισε στοίχημα αξίας 2,7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Drake είναι γνωστός για πολλά πράγματα, όπως το ότι είναι ένας ράπερ που κάνει θραύση στα charts, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και ένας φανατικός οπαδός των σπορ. Είναι εξίσου γνωστός για την στοιχηματική του αγάπη. Στην πραγματικότητα, ο Drake φημολογούνταν ότι είχε μια «στοιχηματική κατάρα», όπου έχανε συνεχώς μεγάλα χρηματικά ποσά σε αθλητικές διοργανώσεις. Ωστόσο, όλα αυτά άλλαξαν στο UFC 287, όταν ο Drake κέρδισε το εντυπωσιακό ποσό των 2,7 εκατομμυρίων δολαρίων στον αγώνα ανάμεσα στους Israel Adesanya και Alex Pereira.

Η προετοιμασία για τον αγώνα ήταν έντονη, καθώς τόσο ο Adesanya όσο και ο Pereira αναφέρονταν ως δύο από τους καλύτερους μαχητές στις αντίστοιχες κατηγορίες βάρους. Ο Adesanya, ο απερχόμενος πρωταθλητής μεσαίων βαρών, ήθελε να υπερασπιστεί τον τίτλο του και να εδραιώσει τη θέση του ως ένας από τους μεγαλύτερους μαχητές στην ιστορία του αθλήματος. Ο Pereira, από την άλλη πλευρά, ήταν ένας πρώην πρωταθλητής του kickboxing που είχε κάνει τη μετάβαση στο ΜΜΑ και ήθελε να κάνει μια δήλωση εκθρονίζοντας τον Adesanya.

Καθώς ο αγώνας πλησίαζε, η στοιχηματική κατάρα του Drake ήταν στο μυαλό πολλών οπαδών και ειδικών. Ωστόσο, ο ράπερ έδειχνε σίγουρος για την επιλογή του, υποστηρίζοντας ότι ο Adesanya θα βγει νικητής. Τελικά, το στοίχημά του απέδωσε.

Η νίκη δεν ήταν σημαντική μόνο για τον Adesanya, ο οποίος συνέχισε την αήττητη πορεία του ως πρωταθλητής, αλλά και για τον Drake, ο οποίος έσπασε επιτέλους την κατάρα του στοιχήματος. Η νίκη των 2,7 εκατομμυρίων δολαρίων ήταν μια τεράστια πληρωμή για τον ράπερ.

Ενώ η κατάρα του Drake για τα στοιχήματα μπορεί να έσπασε, μένει να δούμε αν ο ράπερ θα συνεχίσει τους νικηφόρους τρόπους του στο μέλλον. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, η τεράστια πληρωμή του στο UFC 287 θα μείνει ως μία από τις σημαντικότερες νίκες στην ιστορία του αθλητικού στοιχήματος.