Η εθελοντική ομάδα της bwin μοίρασε δώρα και χαμόγελα και το φετινό Πάσχα

Newsroom
Η εθελοντική ομάδα της bwin μοίρασε δώρα και χαμόγελα και το φετινό Πάσχα
Η bwin συνέχισε τις χειρονομίες αγάπης και το φετινό Πάσχα, προσφέροντας δώρα στο Γηροκομείο Αθηνών και στην Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων.

Η bwin, συνεχίζει τη δική της εκστρατεία στήριξης προς ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, αποτελώντας έτσι ένα ξεχωριστό παράδειγμα. Το κορυφαίο στοιχηματικό brand παρέμεινε πιστό στις αξίες του και συνεπές στην στρατηγική της κοινωνικής ευθύνης που ακολουθεί.

Τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα, η bwin επισκέφθηκε τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου Αθηνών, σε μία ακόμα πρωτοβουλία αγάπης. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες υποδέχθηκαν με χαμόγελα την αεικίνητη ομάδα εθελοντών της bwin, αποτυπώνοντας έτσι την ανάγκη για παρέα και συντροφικότητα. Το βραβευμένο στοιχηματικό brand προσέφερε στους ηλικιωμένους μια τσάντα γεμάτη με πασχαλινά εδέσματα, ώστε να τα απολαύσουν την εορταστική περίοδο.

Οι παππούδες και οι γιαγιάδες άνοιξαν γεμάτοι χαρά τα δώρα που τους προσφέρθηκαν, σε μια ημέρα που είχε κάτι από το πνεύμα των ημερών που διανύουμε. Έτσι, μπήκε ακόμα ένα λιθαράκι στις πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης που πραγματοποιεί η bwin, εμπνευσμένη από το όραμά για έμπρακτη υποστήριξη στους ανθρώπους και τις κοινωνίες, στις οποίες δραστηριοποιείται.

...

Κοντά στην Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων

Η ομάδα της bwin συνέχισε τις μικρές πράξεις αγάπης, αφού επισκέφθηκε την Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων (Ε.Γ.Ν.Υ.Α.) , η οποία ανήκει στην «οικογένεια» του «Μαζί για το Παιδί» και φιλοξενεί 70 παιδιά με νοητική αναπηρία. Εκεί, μοίρασε δώρα, ευχές και πολλά χαμόγελα στους ανθρώπους που έχουν ουσιαστική ανάγκη. Οι εθελοντές της bwin έγιναν οι «νονοί» αυτών των ανθρώπων μοιράζοντας τις πασχαλινές τους λαμπάδες. Άλλωστε μια χειρονομία αγάπης είναι αρκετή για να τους αλλάξει τη διάθεση, ενώ δίνει κουράγιο να συνεχιστεί το δύσκολο έργο της Ένωσης. Η συγκίνηση ήταν «ζωγραφισμένη» στο πρόσωπο της ομάδας της bwin, η οποία και ανανέωσε το ραντεβού της.

Εξάλλου, το βραβευμένο brand σε κάθε αφορμή που παρουσιάζεται βρίσκεται στο πλευρό όσων το έχουν ανάγκη με ουσιαστικές δράσεις. Αφήνει το κοινωνικό του αποτύπωμα και συνεχίζει να πορεύεται ανάλογα. Προτεραιότητα είναι ο άνθρωπος και σε συνεργασία με το «Μαζί για το Παιδί» τοποθετούν τον άνθρωπο και τις ανάγκες του στο επίκεντρο των προγραμμάτων.

...

Ενεργό ρόλο σε όλες τις προσπάθειες διαδραματίζει και η εθελοντική ομάδα της bwin, η οποία είναι ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα. Εξάλλου, όραμα όλων είναι η υποστήριξη της κοινωνίας και κυρίως των ευάλωτων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Αεικίνητοι, χαμογελαστοί, οι εθελοντές του κορυφαίου στοιχηματικού brand είναι δίπλα σε όλες αυτές τις μικρές πράξεις αγάπης

Από την έναρξη πρωτοβουλιών κοινωνικής ευθύνης, η bwin, μέσω του προγράμματος «bwincares» βρίσκεται δίπλα σε χιλιάδες παιδιά και νέους καθώς και σε δεκάδες κοινωνίες στην Ελλάδα. Παράλληλα, εστιάζει στην ανακατασκευή γηπέδων ακριτικών περιοχών με στόχο να προσφέρει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους νέους.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι