Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη:«"Λούμπεν" τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον γέλιο προκάλεσαν οι κάποιες επιλογές»

Newsroom
Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη:«"Λούμπεν" τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον γέλιο προκάλεσαν οι κάποιες επιλογές»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας σε ερώτηση για τη συμμετοχή του Ευάγγελου Αντώναρου είπε: «Μάλλον γέλιο προκάλεσαν κάποιες επιλογές του ΣΥΡΙΖA».

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με φόντο τα ψηφοδέλτια που ανακοινώθηκαν από την Κουμουνδούρου. «Περισσότερο σε «λούμπεν» ψηφοδέλτια με παραπέμπουν, παρά σε ψηφοδέλτιο κόμματος το οποίο θέλει πραγματικά να διεκδικήσει τον μεσαίο χώρο και να προβάλει το κόμμα αυτό ως μία αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας σε ερώτηση για τη συμμετοχή του Ευάγγελου Αντώναρου είπε: «Μάλλον γέλιο προκάλεσαν κάποιες επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ, παρά εξέπεμψαν σοβαρότητα σχετικά με τη δυνατότητα του να πετύχει οποιαδήποτε ουσιαστική διεύρυνση».

«Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριλαμβάνουν τον κ. Παππά, ο οποίος είναι καταδικασμένος αμετάκλητα από το Ανώτατο Δικαστήριο, τον κ. Πολάκη, ο οποίος είχε τεθεί εκτός ψηφοδελτίων μέχρι που επέστρεψε, διότι, τελικά, προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ τον Πολακισμό εκφράζει και δεν θα μπορούσε να λείπει ο κύριος εκφραστής του, καθώς και μία σειρά από άλλους υποψηφίους, που περισσότερο σε λούμπεν ψηφοδέλτια παραπέμπουν παρά στο ψηφοδέλτιο του κόμματος το οποίο θέλει πραγματικά να διεκδικήσει το μεσαίο χώρο και να προβάλει το κόμμα αυτό ως μία αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης», είπε ο κ. Μητσοτάκης.