Η Τζίμα «κάρφωσε» τον Πρετεντέρη όταν την είπε τηλεπαρουσιάστρια: «Δημοσιογράφους μήπως εννοείς» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Εμφανή έκανε την ενόχλησή της για την ατάκα του Γιάννη Πρετεντέρη στο κεντρικό δελτίο του MEGA, η Ράνια Τζίμα.

Ενοχλημένη εμφανίστηκε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του MEGA, Ράνια Τζίμα με τον Γιάννη Πρετεντέρη που τη συμπεριέλαβε στην κατηγορία «τηλεπαρουσιάστριες».

Το πάνελ συζητούσε το ζήτημα που έχει προκύψει με την υποψηφιότητα του Μιθριδάτη στον ΣΥΡΙΖΑ, με τη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη να διαφωνούν για μια ακόμα φορά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης Πρετεντέρης είπε «ότι είναι δικαίωμα του κυρίου Τσίπρα να διαλέξει όποιον θέλει να κατεβάσει, τον Μιθριδάτη, τον Υποχθόνιο και όλους αυτούς, το ερώτημα είναι ποιο είναι το πολιτικό όφελος για το κόμμα του. Δηλαδή, υπάρχουν άνθρωποι που ταυτίζονται με τον Μιθριδάτη, η τον Υποχθόνιο ή τον Καταχθόνιο ή τον δεινόσαυρο και θα πάνε να ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ για αυτό το λόγο. Εγώ δεν λέω ότι είναι χυδαίος αλλά δεν μου αρέσουν αυτά που λέει». Τότε η Ράνια Τζίμα απάντησε «ότι πρέπει πρώτα να ακούσουμε τον Μιθριδάτη ως υποψήφιο γιατί ως τώρα αυτό που έχουμε δει είναι το τι έχει κάνει στη hiphop μουσική..».

Αυτό το σχόλιο φαίνεται ότι ενόχλησε τον δημοσιογράφο που την διέκοψε αμέσως λέγοντας «Ωπα, ώπα..Να διαβάσω τι γράφει στο Twitter γιατί δεν είναι άγνωστος ο κύριος Μιθριδάτης.. Έχει πει τι πρέπει να κάνεις σε μια γυναίκα, τι πρέπει να σου κάνει μια γυναίκα».

Στη συνέχεια όμως ο σχολιαστής του MEGA συμπεριέλαβε τη δημοσιογράφο στην κατηγορία «τηλεπαρουσιάστριες», εκείνη του έριξε ένα «δολοφονικό» βλέμμα, διορθώνοντάς το άμεσα.

Ράνια Τζίμα: «Να προσπαθήσουμε να είμαστε πιο αντικειμενικοί. Να δούμε το πριν και μετά και μετά να αξιολογήσουμε».

Γιάννης Πρετεντέρης: «Να διαβάσουμε. Δεν έχω κάποιο προσωπικό με τον Μιθριδάτη. Βλέπω κι άλλες κυρίες τηλεπαρουσιάστριες».

Ράνια Τζίμα: «Δημοσιογράφους μήπως εννοείς».

Γιάννης Πρετεντέρης: «Δημοσιογράφοι, ναι. Έγώ θέλω να καταλάβω, ο Μιθριδάτης μια χαρά είναι, ο Τσίπρας γιατί τον έβγαλε».