Ανήλικος στη Φλόριντα βρέθηκε νεκρός στο στόμα αλιγάτορα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ανήλικος στη Φλόριντα βρέθηκε νεκρός στο στόμα αλιγάτορα (vid)
Ένα αγνοούμενο αγόρι από τη Φλόριντα βρέθηκε νεκρό την Παρασκευή, αφού οι αρχές λένε ότι ανακάλυψαν το σώμα του 2χρονου στο στόμα ενός αλιγάτορα στο Σεντ Πίτερσμπουργκ.

Ένα αγνοούμενο αγόρι από τη Φλόριντα βρέθηκε νεκρό την Παρασκευή (31/3), αφού οι αρχές λένε ότι ανακάλυψαν το σώμα του 2χρονου στο στόμα ενός αλιγάτορα στο Σεντ Πίτερσμπουργκ.

Το αγόρι, Taylen Mosley, δηλώθηκε ως αγνοούμενο αφού η μητέρα του, Pashun Jeffery, 20 ετών, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της το απόγευμα της Πέμπτης με πολλαπλές μαχαιριές, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του St. Petersburg Anthony Holloway σε συνέντευξη Τύπου, σύμφωνα με το CNN.

Ο πατέρας του Taylen, Thomas Mosley, τέθηκε υπό κράτηση και για τους δύο θανάτους και αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού, δήλωσε η αστυνομία της πόλης.

Η αστυνομία εντόπισε έναν αλιγάτορα στο πάρκο Dell Homes, το οποίο απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από το διαμέρισμα όπου βρέθηκε νεκρός η γυναίκα, με ένα αντικείμενο στο στόμα του. Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν με μία μόνο σφαίρα το ερπετό και αυτό πέταξε το αντικείμενο, δήλωσε ο Holloway.

Οι αστυνομικοί μπόρεσαν στη συνέχεια να ανακτήσουν το αντικείμενο, βρίσκοντας το σώμα του Taylen άθικτο. «Δεν θέλαμε να τον βρούμε με αυτόν τον τρόπο», δήλωσε ο Holloway.

Ο Thomas εισήχθη σε νοσοκομείο την Παρασκευή με κοψίματα στα χέρια και τα μπράτσα του, είπε ο Holloway. Αργότερα μπήκε στη φυλακή της κομητείας Πινέλας, όπως δείχνουν τα ηλεκτρονικά αρχεία της φυλακής. Ο Thomas δεν ήθελε να μιλήσει στις αρχές και ζήτησε δικηγόρο, αν και δεν ήταν σαφές το Σάββατο αν είχε λάβει ακόμη νομική εκπροσώπηση