Συνελήφθη 54χρονος που βίαζε 15χρονο κορίτσι, την είχε προσεγγίσει μέσω snapchat

Newsroom
Bρέθηκε φωτογραφικό υλικό με γυμνά και ημίγυμνα ανήλικα κορίτσια.

Αποτροπιασμό προκαλεί η νέα περίπτωση βιασμού ανήλικης, με θύμα αυτή την φορά ένα 54χρονο. Ο βιαστής είχε κάνει αίτημα φιλίας σε γνωστή εφαρμογή στην ανήλικη από τις 7 Νοεμβρίου του 2022 και τον περασμένο Ιανουάριο, αφού είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της, της πρότεινε να συναντηθούν από κοντά καθώς αυτός διέμενε στην Ηλεία.

Σύμφωνα με το lawandorder.gr, στις 12:30 το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Μαρτίου, ο άνδρας περίμενε την ανήλικη έξω από το σχολείο της όπως είχαν συνεννοηθεί στον Κολωνό και την εξανάγκασε να μπει στο αυτοκίνητό του. Στην συνέχεια την οδήγησε σε ένα διαμέρισμα που είχε ενοικιάσει επί της οδού Λιοσίων στα Σεπόλια και την βίασε. Πριν ολοκληρώσει την πράξη του η κοπέλα κατάφερε να τον απωθήσει και να τραπεί σε φυγή.

Μάλιστα όπως διαπίστωσε, της είχε αφήσει στην σχολική της τσάντα μια προπληρωμένη κάρτα με 400 ευρώ. Μετά την καταγγελία της ανήλικης στελέχη της ασφάλειας ξεκίνησαν έρευνα για τον εντοπισμό του βιαστή, κάτι που έγινε το πρωί του Σαββάτου στο λιμάνι της Κυλλήνης.

Στο κινητό του εντοπίστηκαν 11 γυμνές ή ημίγυμνες φωτογραφίες της ανήλικης, ενώ μέσα σε άλλο κινητό που είχε στο αυτοκίνητο του, βρέθηκαν γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες αγοριών και κοριτσιών που αποτελούν υλικό παιδικής πορνογραφίας.