Με τον ΠΑΟΚ του Europa League παρομοίασε συμπαίκτες του ο Γιώργος Πορφύρης του Masterchef (vid)

Newsroom
Με τον ΠΑΟΚ του Europa League παρομοίασε συμπαίκτες του ο Γιώργος Πορφύρης του Masterchef (vid)
Οι κουζίνες πήραν φωτιά, οι παίκτες από τον εξώστη σχολίαζαν τα τεκταινόμενα κάτω και ο Γιώργος Πορφύρης δήλωσε για την προσπάθεια των τριών υποψηφίων προς αποχώρηση.

Το επεισόδιο της Τρίτης (7/3) του MasterChef ξεκίνησε με τη Μαρία Μπέη να είναι εκ νέου στο στόχαστρο των συμπαικτών της. Ακολούθησε η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ομαδικής δοκιμασίας. Οι δύο ομάδες που διαμορφώθηκαν είχαν ως αρχηγό τον Γιώργο Πορφύρη και υπαρχηγό τον Αλέξανδρο Αντωλενάκη για τους κόκκινους κι αρχηγό τον Νίκο Τράκα και υπαρχηγό τον Ηλία Κιαζόλι για τους μπλε.

Ο Νίκος Τράκας είχε στη διάθεσή του τα πλεονεκτήματα της Ομαδικής Δοκιμασίας και αφού πλειοδότησε με αντίπαλο αρχηγό τον Βαγγέλη Φυλακτάκη, αποφάσισε να πάρει στην ομάδα του εκείνον και τον Άγγελο Τσιγκάκο, δίνοντας στην κόκκινη ομάδα τον Γιώργο Πορφύρη και τον Κωνσταντίνο Κόκκοτα. Οι τρεις chef κριτές του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος αξιολόγησαν τα πιάτα των δύο ομάδων και το αποτέλεσμα προκάλεσε αντιδράσεις.

Οι κόκκινοι αναδείχτηκαν νικητές και ο Γιώργος Πορφύρης, «έσωσε» με ασυλία από την αντίπαλη ομάδα τον Ηλία. Οι κουζίνες πήραν φωτιά, οι παίκτες από τον εξώστη σχολίαζαν τα τεκταινόμενα κάτω και ο Γιώργος Πορφύρης δήλωσε για την προσπάθεια των τριών υποψηφίων προς αποχώρηση. «Τα παιδιά με το που ξεκινάει η μαγειρική μπήκαν στην δοκιμασία αποχώρησης σαν τον ΠΑΟΚ στο Europa League. Χωρίς κανένα πάθος, χωρίς καμιά ενέργεια, χωρίς κανένα όραμα, χωρίς κανένα σχέδιο. Είναι ότι σιχαίνομαι να βλέπω στο MasteChef, σε δοκιμασίες αποχώρησης να μπαίνεις με τόσο λίγη ένταση».

Χθες (08/03), ο ΠΑΟΚ κέρδισε στη Λαμία και ανανέωσε το εισιτήριο του για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Λουτσέσκου κέρδισε κολακευτικά σχόλια, όμως ακόμη και σε μια μέρα χαράς, κάποιοι επέλεξαν να σταθούν σε άτυχες στιγμές του παρελθόντος. Πιο συγκεκριμένα ο παίκτης του Masterchef Γιώργος Πορφύρης, επέλεξε να κάνει μια αναφορά στον Europa League εαυτό του ΠΑΟΚ για να χαρακτηρίσει τρεις συμπαίκτες του. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έφτασε πέρυσι στα προημιτελικά του Conference League, όμως ο Πορφύρης φαίνεται πως έχει επιλεκτική μνήμη και στάθηκε σε μια διοργάνωση που η ομάδα είχε κάποια κακά αποτελέσματα τα προηγούμενα χρόνια.