«Καρφιά» Κεφαλά σε Ατζούν: «Δεν μας ενημέρωσαν μέσα στο παιχνίδι για την τραγωδία στα Τέμπη» (vid)

Newsroom
«Καρφιά» Κεφαλά σε Ατζούν: «Δεν μας ενημέρωσαν μέσα στο παιχνίδι για την τραγωδία στα Τέμπη» (vid)
Άγνοια των παικτών του Survivor All Star για το φρικτό δυστύχημα στα Τέμπη.

Στην Ελλάδα επέστρεψε η Χριστίνα Κεφαλά μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, με την πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης να «ανεβάζει» story αναφορικά με την τραγωδία στα Τέμπη.

Η Χριστίνα Κεφαλά επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο μαζί με τον Στάθη Σχίζα, που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι, με τον φωτογραφικό φακό του NDP να τους «συλλαμβάνει» στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Συγκεκριμένα, σε story που «ανέβασε» στο Instagram και το οποίο μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα», η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης τονίζει ότι μόλις δύο ημέρες πριν πάρει την πτήση της επιστροφής ενημερώθηκε για όσα τραγικά συνέβαιναν στη χώρα.

«Για το δυσάρεστο συμβάν στα Τέμπη να σας πω ότι εμείς οι παίκτες δεν ήμασταν ενημερωμένοι. Εγώ ενημερώθηκα δύο μέρες πριν πετάξω. Δεν γίνεται να πάρουμε κινητό και να επικοινωνήσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους μέχρι να παίξει το επεισόδιο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Προσωπικά, όταν αποχώρησα το πρώτο πράγμα που ρώτησαν ήταν αν είναι όλα καλά στην Ελλάδα, και αν είναι καλά οι δικοί μου. Δεν μπορούσα να μιλήσω, και τελικά το ένστικτό μου βγήκε αληθινό. Πριν την αποχώρησή μου δύο ημέρες έβλεπα εφιάλτες, δεν κοιμόμουν, για αυτό ήμουν και πολύ down ψυχολογικά. Και τελικά είχαν βγει όλα αληθινά. Λυπάμαι πάρα πολύ και στεναχωριέμαι», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα η Χριστίνα Κεφαλά.