Ιατροδικαστής για Τέμπη: «Πρόκειται για μια μαζική τραγωδία, βρισκόμαστε στη διαδικασία αναγνώρισης των σορών» (vids)

Newsroom
Ιατροδικαστής για Τέμπη: «Πρόκειται για μια μαζική τραγωδία, βρισκόμαστε στη διαδικασία αναγνώρισης των σορών» (vids)
Η ιατροδικαστής, Ρουμπίνη Λεοντάρη που έχει αναλάβει την διαδικασία της νεκροψίας και της νεκροτομής των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη έκανε λόγο για τραγωδία, ενώ εκτίμησε πως ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί.

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στα Τέμπη μετά την σύγκρουση των τρένων. Μια ανείπωτη τραγωδία με 40 νεκρούς, αριθμός που δυστυχώς είναι πολύ πιθανό να μεγαλώσει. Όλο το βάρος όσον αφορά τους νεκρούς, έχει πέσει πάνω στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λάρισας, όπου και μεταφέρονται οι σοροί των θυμάτων.

Η ιατροδικαστής, Ρουμπίνη Λεοντάρη η οποία έχει αναλάβει τη διαδικασία της νεκροψίας και νεκροτομής των νεκρών μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε σχετικά: «Πρόκειται για μια μαζική τραγωδία. Βρισκόμαστε στη διαδικασία ταυτοποίησης και αναγνώρισης των σορών από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Πρόκειται για μια επίπονη διαδικασία που χρειάζεται χρόνο. Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συνέβη».

Η κ. Λεονταρή τόνισε, επίσης, πως γίνεται το "ανθρωπίνως δυνατόν" από την ιατροδικαστική υπηρεσία, εκτιμώντας πως ο αριθμός των νεκρών πιθανότατα θα αυξηθεί.