Κατακρεούργησαν μοντέλο στο Χονγκ Κονγκ: Συνέλαβαν τον πρώην άντρα της και την οικογένεια του

Newsroom
 Κατακρεούργησαν μοντέλο στο Χονγκ Κονγκ: Συνέλαβαν τον πρώην άντρα της και την οικογένεια του
Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησαν οι αρχές του Χονγκ Κονγκ για τη δολοφονία 28χρονου μοντέλου.

Η Άμπι Χόι, που την περασμένη εβδομάδα εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του L'Officiel Monaco, κατακρεουργήθηκε, με ορισμένα μέλη της να εντοπίζονται. «Ψάχνουμε ακόμη το κεφάλι», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επιθεωρητής Άλαν Τσανγκ, αφού αποκάλυψε ότι τα άκρα του μοντέλου ανακαλύφθηκαν μέσα σε ένα ψυγείο.

Το σπίτι του, όπου βρέθηκαν τα λείψανα της Χόι, είχε ενοικιαστεί πρόσφατα και δεν ήταν επιπλωμένο, γεγονός που υποδηλώνει ότι είχε στηθεί για να ξεφορτωθεί το πτώμα της, δήλωσε ο επιθεωρητής. Στο σπίτι βρέθηκε ένα ηλεκτρικό πριόνι και μια κρεατομηχανή που χρησιμοποιήθηκαν για τον τεμαχισμό του μοντέλου, δήλωσε ο Τσανγκ.

Ο πρώην σύζυγος της Χόι συνελήφθη για φόβο το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς προσπαθούσε να διαφύγει από την πόλη με σκάφος. Επίσης, έχουν συλληφθεί ο πατέρα, η μητέρα και ο μεγαλύτερος αδελφός του με την ίδια κατηγορία.

«Πιστεύουμε ότι το θύμα και η οικογένεια του πρώην συζύγου της είχαν πολλές οικονομικές διαφορές που αφορούσαν τεράστια ποσά», δήλωσε. «Κάποιος ήταν δυσαρεστημένος με τον τρόπο που το θύμα διαχειριζόταν τα περιουσιακά της στοιχεία, γεγονός που έγινε κίνητρο για να σκοτώσει».

Σύμφωνα με την Post, ο πρώην πεθερός της Χόι φέρεται να ήταν ο εγκέφαλος της δολοφονίας, καθώς ήταν δυσαρεστημένος με τον χειρισμό ενός πολυτελούς ακινήτου της στην αποκλειστική γειτονιά Kadoorie Hill στο Ho Man Tin.