Εμφανίστηκαν τα πρώτα σχέδια του iPhone 15 Pro και δείχνουν πιο λεπτά περιθώρια γύρω από την οθόνη

Παύλος Παπαπαύλου
Εμφανίστηκαν τα πρώτα σχέδια του iPhone 15 Pro και δείχνουν πιο λεπτά περιθώρια γύρω από την οθόνη
Μικρές αλλαγές στο σύνολό τους, αλλά με βελτιώσεις στα σημεία.

Το iPhone 15 Pro αναμένεται να ανακοινωθεί και να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στον Σεπτέμβριο και ήδη τα πρώτα σχέδια έκαναν την εμφάνισή τους.

To αποτέλεσμα που βλέπετε στην εικόνα είναι από εταιρεία που εδρεύει στην Κίνα και σχεδιάζει θήκες και αξεσουάρ.

Συνήθως τέτοιας μορφής αρχεία φτάνουν στην Apple από σχεδιαστές θηκών, έτσι ώστε να είναι έτοιμα τα προϊόντα τους για την κυκλοφορία των νέων iPhone.

Όπως φαίνεται λοιπόν, η θύρα USB-C κάνει το ντεμπούτο της, ενώ και από πλευράς σχεδιασμού έχουμε κάποιες παραπάνω κυρτώσεις στα άκρα, με το γυαλί στο μπροστινό και πίσω μέρος να παραμένει ως είχε.

Το πάχος του συστήματος καμερών στο πίσω μέρος δείχνει να έχει μεγαλώσει, οπότε ίσως αυτό σημαίνει και κάποιες σημαντικές βελτιώσεις στους αισθητήρες, χωρίς ωστόσο να βλέπουμε αλλαγές στο setup με τους 3 φακούς και το LiDAR scanner.

iPhone_15_Renders

Σε ό,τι αφορά τις οθόνες, η Apple αναμένεται να κινηθεί σε ίδιες διαγωνίους (ίσως και σε λίγο μεγαλύτερες λόγω του μικρότερου πάχους γύρω τους), ενώ ίδιο παραμένει και το Dynamic Island.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως αυτά είναι κάποια πρώτα σχέδια και ίσως δεν είναι ενδεικτικά του πως θα καταλήξει να κυκλοφορήσει η νέα σειρά των iPhone που θα δούμε το 2023.

Πηγή εικόνων: 9to5Mac.com