Τερλέγκας: «Ένας άντρας μου είπε "θέλω να σε σκοτώσω, δεν μπορώ να ακούω άλλο τη φωνή σου", πάγωσα»

Newsroom
Τερλέγκας: «Ένας άντρας μου είπε "θέλω να σε σκοτώσω, δεν μπορώ να ακούω άλλο τη φωνή σου", πάγωσα»
Ο τραγουδιστής μίλησε για το πώς αντέδρασε όταν τον απείλησε ένας άνδρας να τον σκοτώσει.

Ο Βασίλης Τερλέγκας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχθεί αλλά και σε μια περίπτωση που κάποιος τον είχε απειλήσει ότι θα τον σκοτώσει.

Θέλω να μου πείτε το πιο ακραίο περιστατικό εκδήλωσης θαυμασμού που έχετε δεχτεί:

«Τι να πρωτοθυμηθώ! Μου έχουν συμβεί πολλά περίεργα περιστατικά. Έχουν γδυθεί μπροστά μου, έχουν χαρακωθεί με σπασμένα γυαλιά επειδή τους άρεσε υπερβολικά κάποιο τραγούδι μου. Ένας άλλος θαυμαστής μου, χτύπαγε το κεφάλι του στον τοίχο. Σταμάτησα το τραγούδι και κατέβηκα κάτω να τον συνεφέρω, θα πήγαινε στο νοσοκομείο από τη μανία που χτυπιότανε. Έχω δει να συμβαίνουν απίστευτα πράγματα μπροστά μου που σε καμία περίπτωση δεν τα περίμενα. Εγώ έκανα αυτό που ήξερα, τραγουδούσα όσο καλύτερα μπορούσα. Θυμάμαι μια φορά μια γυναίκα που γδύθηκε μπροστά μου στο καμαρίνι και άρχισε να φωνάζει βοήθεια, ήρθαν οι σεκιούριτι για να την συνεφέρουν».

Είναι αλήθεια ότι ένας θαυμαστής, σας απείλησε ότι θέλει να σας σκοτώσει;

«Ναι μου έχει συμβεί και αυτό. Έγινε στην Ξάνθη. Ήμουν σε ένα τεράστιο μαγαζί, γεμάτο με κόσμο και τραγουδούσα. Έρχεται μέσα στο καμαρίνι ένας άντρας και μου λέει: «Θέλω να σε σκοτώσω, δεν μπορώ άλλο να ακούω τη φωνή σου, με τρελαίνεις». Πάγωσα εκείνη την ώρα».

Τι κάνατε εκείνη τη στιγμή, πώς αντιδράσατε;

«Δεν μπορούσα να πω λέξη. Δεν ήξερα τι κρύβει μέσα του αυτός ο άνθρωπος. Φοβήθηκα η αλήθεια είναι και με τόσα που ακούμε γύρω μας, καταλαβαίνεις ότι δεν είναι και εύκολο να έρχεται κάποιος άγνωστος μπροστά σου και να σε απειλεί ότι θέλει να σε σκοτώσει».