Καταγγελία γυναίκας στην Αγγλία για σεξουαλική επίθεση από αστυνομικό: Πήγε στο σπίτι της να ερευνήσει περιστατικό ενδοοικογενειακής βιας

Newsroom
Καταγγελία γυναίκας στην Αγγλία για σεξουαλική επίθεση από αστυνομικό: Πήγε στο σπίτι της να ερευνήσει περιστατικό ενδοοικογενειακής βιας
Η γυναίκα κατήγγειλε ότι έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας και ο αστυνομικός την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε γυναίκα που κάλεσε την αστυνομία, μετά από βίαιη συμπεριφορά του συντρόφου της, όπως κατήγγειλε η ίδια. Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός που μετέβη στο σπίτι της μετά την καταγγελία, την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Σύμφωνα με την Daily Mail, o 40χρονος Fabian Aguilar-Delgado, ήταν σε ώρα υπηρεσίας και φορούσε στολή, όταν πήγε στο σπίτι της γυναίκας για να διερευνήσει την καταγγελία τον Μάιο του 2020.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, του Southwark Crown, ο αστυνομικός την φίλησε με την βία ενώ την θώπευσε στο στήθος, ενώ ο συνάδελφός του ήταν έξω από το σπίτι και περίμενε στο αυτοκίνητο.

Όπως κατέθεσε η ίδια, η σεξουαλική επίθεση έγινε αφού ο αστυνομικός προσφέρθηκε να ερευνήσει το σπίτι της για τον βίαιο πρώην σύντροφό της.

Ο Aguilar-Delgado αρνείται την κατηγορία για σεξουαλική επίθεση, ενώ η καταγγέλλουσα υποστήριξε πως: «Άρχισε να με φιλάει κι εγώ τον απώθησα».

«Έβαλε τα χέρια του στο στήθος μου και το πιπίλισε», συμπλήρωσε στην κατάθεσή της.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον συνάδελφό του, εκείνη του έδωσε το τηλέφωνό της αλλά με την παρέμβαση του ίδιου, δεν το πήρε.

Η καταγγέλλουσα υποστηρίζει πως φοβήθηκε και τελικά αποφάσισε να μιλήσει γι' αυτό ώστε να μην συμβεί και σε κάποιον άλλον. Κατά την διάρκεια της δίκης ακούστηκε πως είναι αλκοολική.

Όμως με βάση τα στοιχεία που κατατέθηκαν στην δίκη από την ιατροδικαστική εξέταση, βρέθηκε το DNA του αστυνομικού στο στήθος της. Η δίκη συνεχίζεται.