Ποδηλάτης έχασε τον έλεγχο και προσγειώθηκε με το κεφάλι στο πίσω μέρος ενός απορριμματοφόρου (vid)

Newsroom
Ποδηλάτης έχασε τον έλεγχο και προσγειώθηκε με το κεφάλι στο πίσω μέρος ενός απορριμματοφόρου (vid)
Ο ποδηλάτης έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου του, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο πίσω μέρος ενός απορριμματοφόρου.

Ένας αδέξιος ποδηλάτης πιάστηκε να πέφτει στο πίσω μέρος ενός φορτηγού απορριμματοφόρου και να προσγειώνεται με το κεφάλι στο εσωτερικό του. Η δραματική στιγμή συνέβη σε έναν στενό δρόμο στο Νιούλιν της Κορνουάλης την Τρίτη (07/02), καθώς το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του φορτηγού ανακύκλωσης κατέγραψε το ατύχημα στην κάμερα.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter, ο αναβάτης, ο οποίος φέρει μια κόκκινη τσάντα γύρω από τη μέση και την πλάτη του, χάνει τον έλεγχο του ποδηλάτου του, καθώς κατεβαίνει μια ανηφόρα.

Ενώ ακολουθούσε ένα αργά κινούμενο φορτηγό με κάδους απορριμμάτων, κατρακυλά στην πλαγιά και πέφτει με το κεφάλι στο αμπάρι του οχήματος. Η ενσωματωμένη κάμερα βλέπει τον ποδηλάτη να κάθεται στη μέση ενός σωρού σκουπιδιών με τα αναποδογυρισμένα πόδια του παγιδευμένα ανάμεσα στους τροχούς του ποδηλάτου.

Ευτυχώς ο οδηγός του φορτηγού σταματάει, καθώς ένας ψαράς της περιοχής και μια γυναίκα τρέχουν να σώσουν τον ποδηλάτη. Μιλούν με τον άνδρα, ο οποίος φαίνεται να έχει χάσει το κράνος του λόγω της ισχυρής πρόσκρουσης αφού έπεσε μέσα στον κάδο, και τον βγάζουν έξω για να σωθεί.