Απίστευτο ατύχημα με σύγκρουση αεροπλάνου με λεωφορείο στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες (vid)

Newsroom
Απίστευτο ατύχημα με σύγκρουση αεροπλάνου με λεωφορείο στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες (vid)
Αεροπλάνο της American Airlines συγκρούστηκε με λεωφορείο μέσα στο αεροδρόμιο του Λος Αντζελες των ΗΠΑ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον πέντε άτομα τραυματίστηκαν στο ατύχημα.

Ένα απίστευτο ατύχημα έγινε στις ΗΠΑ, όταν αεροπλάνο της American Airlines συγκρούστηκε με λεωφορείο μέσα στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, ενώ οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι πέντε άτομα τραυματίστηκαν στο ατύχημα.

Όλα έγιναν σήμερα, όταν ένα αεροπλάνο Airbus A321 της American Airlines που δεν μετέφερε επιβάτες και ρυμουλκούνταν από βαρύ όχημα, προσέκρουσε πάνω σε λεωφορείο μέσα στο αεροδρόμιο της πόλης των ΗΠΑ.

Το λεωφορείο μετέφερε επιβάτες μεταξύ των τερματικών σταθμών, ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας.

Αμέσως μετά τη σύγκρουση, έσπευσαν στο σημείο οι ιατρικοί υπάλληλοι έκτακτης ανάγκης του αεροδρομίου των ΗΠΑ για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες και περιέθαλψαν πέντε άτομα, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες, που τόνισε ότι η σύγκρουση έγινε με χαμηλή ταχύτητα.

Σημειώνεται πως στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ πιο σοβαρά φαίνεται να τραυματίστηκε ο οδηγός του οχήματος που ρυμουλκούσε το αεροπλάνο της American Airlines.