Συμβουλές για σωστό και ξεκούραστο ύπνο by Greco Strom

Newsroom
Συμβουλές για σωστό και ξεκούραστο ύπνο by Greco Strom
Eπιστημονικές μελέτες επιβεβαιώνουν ότι ο ύπνος είναι μία λειτουργία ζωτικής σημασίας για τη μνήμη, τη διάθεση, την υγεία, και όχι μόνο για την ενέργεια.

Γεγονός είναι ότι ένας ποιοτικός ύπνος 7-8 ωρών συμβάλλει στην βέλτιστη αποθήκευση πληροφοριών και εμπειριών, καθώς και στην αναγέννηση των κυττάρων και των ιστών.

Κοιμάμαι και δεν Ξεκουράζομαι

Το πρόβλημα αυτό είναι πολύ συχνό και μπορεί να προκύπτει από έναν ή περισσότερους παράγοντες. Το tip εδώ είναι να καταλάβετε τι σας εμποδίζει από τον βαθύ - ξεκούραστο ύπνο.

Οι πιο συχνοί παράγοντες όταν δεν υπάρχουν προβλήματα σωματικής υγείας είναι το άγχος, η κατανάλωση υδατανθράκων σε μεγάλη ποσότητα ακριβώς πριν κοιμηθείτε, ένα στρώμα ή ένα μαξιλάρι που δεν παρέχει τη σωστή στήριξη στο δικό σας σώμα και φυσικά οι λιγότερες ώρες ύπνου από αυτές που χρειάζεστε.

Πώς Μπορώ να Βελτιώσω την Ποιότητα Ύπνου μου;

Η ποιότητα του ύπνου μας αφορά σε πολύ μεγάλο βαθμό μέσα από τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά για αυτή τη λειτουργία. Η επιλογή λοιπόν του κατάλληλου στρώματος ή μαξιλαριού είναι αυτά που μπορούμε να σας προτείνουμε ως ειδικοί του κλάδου.

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα Greco Strom και εκεί πείτε στους πωλητές μας τι σας προβληματίζει. Τι θεωρείτε ότι σας ενοχλεί στο υπάρχον στρώμα ή μαξιλάρι σας και τι νιώθετε ότι χρειάζεστε.

Οι πωλητές μας έχουν εκπαιδευτεί στην κατανόηση των αναγκών σας, ώστε να σας προτείνουν το κατάλληλο στρώμα για εσάς.

Αποτελέσματα Σωστού Ύπνου

Πολλοί θεωρούν τα προϊόντα ύπνου ως είδος πολυτελείας, όμως αυτό είναι ένας μύθος που πρέπει να καταρριφθεί.

Φυσικά και υπάρχουν πολλά προϊόντα με πιο premium προδιαγραφές, όμως αυτό δεν αναιρεί ότι το στρώμα και το μαξιλάρι σας είναι προϊόντα υγείας, άκρως απαραίτητα για έναν σωστό ύπνο.

Ο σωστός ύπνος βοηθάει:

  • Στη βελτίωση της μνήμης
  • Στη διατήρηση ενός υγιές σωματικού βάρους
  • Στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Στην ενίσχυση των κυττάρων
  • Στην αποφυγή καρδιακών προβλημάτων
  • Στην αποφυγή της υπερκόπωσης

και πολλά ακόμη

Τα καταστήματα μας https://grecostrom.gr/etaireia/simeia-polisis

Το eshop μας https://shop.grecostrom.gr/