Personal trainer στην Ιρλανδία έχασε βάρος τρώγοντας για ένα μήνα μόνο πίτσες

Newsroom
Personal trainer στην Ιρλανδία έχασε βάρος τρώγοντας για ένα μήνα μόνο πίτσες
Ένας άνδρας φαίνεται να έχει βρει το μαγικό ελιξίριο, καθώς κατάφερε να χάσει βάρος και να γίνει πιο γυμνασμένος τρώγοντας μόνο πίτσα.

Ο προσωπικός γυμναστής Ryan Mercer έλαβε μέρος στην ασυνήθιστη πρόκληση 30 ημερών (που ειλικρινά δεν ακούγεται σαν πρόκληση) τρώγοντας 10 κομμάτια πίτσα κάθε μέρα και μοιράστηκε τα αποτελέσματα στο διαδίκτυο.

Παρά το γεγονός ότι έτρωγε πίτσα για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό, κατάφερε να χάσει 3,5 κιλά μέσα σε ένα μήνα και ο 34χρονος λέει ότι είναι πιο γυμνασμένος από ό,τι όταν ξεκίνησε.

Ο Ryan, από το Bangor της Βόρειας Ιρλανδίας, ανέλαβε την πρόκληση για να δείξει πώς η δίαιτα με έλλειμμα θερμίδων μπορεί να λειτουργήσει, ακόμη και αν συνεχίσετε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας φαγητά.

Ο ίδιος εξήγησε: «Ο Ιανουάριος είναι ένας δύσκολος μήνας για τους ανθρώπους όταν πρόκειται για στόχους γυμναστικής. Στόχος μου ήταν να αναδείξω ότι η απώλεια λίπους δεν αφορά μόνο τις θερμίδες που εισέρχονται και τις θερμίδες που εξέρχονται, αλλά και ότι δεν πρόκειται επίσης για περιορισμό. Δεν χρειάζεται να περιορίσουμε τα αγαπημένα μας φαγητά για να έχουμε αποτελέσματα και ήθελα επίσης να ενθαρρύνω περισσότερους ανθρώπους να ετοιμάζουν το δικό τους φαγητό».

Τώρα, αυτό δεν σημαίνει ότι ο ειδικός σε θέματα γυμναστικής πρόκειται να συνεχίσει τη δίαιτά του με πίτσα για πάντα.

Μιλώντας για το πώς ήταν να τρώει πίτσα για κάθε γεύμα για 30 ημέρες, είπε: «Έτρωγα δύο πίτσες πίττα και μία μεγαλύτερη πίτσα με βάση τη ζύμη την ημέρα, αυτό ισοδυναμούσε με περίπου 10 κομμάτια την ημέρα. Επιπλέον, άφηνα χώρο για επιπλέον σνακ. Το δυσκολότερο μέρος της όλης δίαιτας ήταν η προετοιμασία», συνέχισε.

«Η πίτσα είναι ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά όλων των εποχών, οπότε απολάμβανα να την τρώω όλο το μήνα, αν και φρόντισα να έχω μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών πιτσών για να δώσω στον εαυτό μου κάποια ποικιλία».