Η τρομακτική στιγμή που καρχαρίας περνάει πάνω από το κεφάλι ενός δύτη (vid)

Newsroom
Η τρομακτική στιγμή που καρχαρίας περνάει πάνω από το κεφάλι ενός δύτη (vid)
Σοκαριστική είναι η εικόνα που έρχεται από τον βυθό της θάλασσας, με ένα καρχαρία να περνάει πάνω ακριβώς από το κεφάλι ενός δύτη.

Η αλήθεια είναι πως ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτο εκπλήξεις. Διάφορα πλάσματα κατοικούν στον υδάτινο χώρο, με τους καρχαρίες να θεωρούνται ως οι κυρίαρχοι. Είναι αρκετές φορές που βλέπουμε σοκαριστικά βίντεο με επιθέσεις των ζώων.

Βέβαια αυτή την φορά ένας δύτης στάθηκε αρκετά τυχερός.Πρόσφατα καταγράφηκε η πρώτη επιβεβαιωμένη επίθεση καρχαρία σε άνθρωπο για το 2023. Όπως φαίνεται και στο βίντεο ένας δύτης, καθώς εξερευνά τον βυθό της θάλασσας, γυρνάει το κεφάλι του προς τον φίλο του.

Ξαφνικά ένας αρκετά μεγάλος καρχαρίας τον προσεγγίζει. Ο «βασιλιάς» της θάλασσας πάει να ανοίξει το στόμα του και να επιτεθεί στον δύτη. Από το πουθενά αποφασίζει πως δεν θα επιτεθεί και περνάει ξυστά πάνω από το κεφάλι του ανθρώπου.

Πραγματικά η εικόνα σοκαριστική. Τα νερά είναι τόσο θολά που δεν είναι ευδιάκριτο το τοπίο και ξαφνικά εμφανίζεται αυτό το επιβλητικό ζώο, που μόνο και στην εικόνα σου «κόβονται» τα πόδια. Ο συγκεκριμένος εξερευνητής θα πρέπει να θεωρείται πολύ τυχερός, αφού κατάφερε να βγει στην επιφάνεια της θάλασσας, χωρίς γρατζουνιά.