Η συγκινητική στιγμή που βρέφος άκουσε για πρώτη φορά την φωνή της μητέρας του (vid)

Newsroom
Η συγκινητική στιγμή που βρέφος άκουσε για πρώτη φορά την φωνή της μητέρας του (vid)
Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες με την μικρή Savvie που ακούει τη φωνή της μητέρας της για πρώτη φορά.

Μοναδική είναι η στιγμή που καταγράφηκε σε νοσοκομείο με ένα βρέφος να απολαμβάνει την αίσθηση της ακοής για πρώτη φορά. Η μικρή Savvie άκουσε για πρώτη φορά την μητέρα της. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας κατάφερε να ακούσει τη φωνή της και τους ήχους του περιβάλλοντος γύρω της.

Οι γονείς της μικρής Savvie φόρεσαν στο μωράκι τους μια ειδικά σχεδιασμένη ακουστική υποστήριξη για βρέφη. Ήθελαν να καταγράψουν τη στιγμή που θα άκουγε για πρώτη φορά. Οι αντιδράσεις της μπέμπας συγκίνησαν όχι μόνο την οικογένειά της αλλά και όλο τον κόσμο.

Η μικρή ξεκινά να κλαίει με λυγμούς από την πρώτη στιγμή που ακούει ήχους, καθώς δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς συμβαίνει. Όλα αυτά, μέχρι να ακούσει τη φωνή της μητέρας της. Σταματά αμέσως να κλαίει και παρατηρεί με συγκίνηση αλλά και απορία την οικογένειά της. Είναι η πρώτη φορά που τους ακούει.

Η μητέρα της μικρής Savvie μοιράστηκε στο Twitter το συγκλονιστικό βίντεο. «Είναι εύκολο να θεωρούμε δεδομένα τα μικρά πράγματα. Αλλά στο σπίτι μας, το δώρο του ήχου δεν ανήκει σε αυτά! Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες και το πόσο γρήγορα καταφέραμε να τη βοηθήσουμε. Σε αγαπάμε Savvie!».