Ομάδα που συμμετέχει στα Redfall και Hogwarts Legacy εργάζεται πλέον και για το Horizon του PlayStation

Παύλος Παπαπαύλου
Ομάδα που συμμετέχει στα Redfall και Hogwarts Legacy εργάζεται πλέον και για το Horizon του PlayStation
Σε συνεργασία με την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τη σειρά, την Guerilla Games.

Το Studio Gobo ανακοίνωσε πως ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Guerilla Games για να βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη της σειράς videogames Horizon.

Στην παρούσα φάση, η βρετανική ομάδα προσλαμβάνει ανθρώπους για το εν λόγω project, αλλά και για άλλα που ετοιμάζει για το άμεσο (ή και όχι) μέλλον.

Η Gobo έχει συνεργαστεί με διάφορες εταιρείες και έχει εμπλακεί στην ανάπτυξη δημοφιλών και αναμενόμενων παιχνιδιών, όπως τα Redfall και Hogwarts Legacy.

Αυτή τη στιγμή αριθμεί πάνω από 110 υπαλλήλους και ιδρύθηκε από την Black Rock Studio, την ομάδα που έβγαλε στην αγορά τίτλους όπως τα Pure και Split/Second.

Η Guerilla έχει ανακοινώσει από τον Δεκέμβριο ότι έχει στόχο να επεκτείνει τον κόσμο του Horizon franchise με ένα νέο online co-op project, ωστόσο από τότε δεν έχουμε κάποια παραπάνω πληροφορία.

Το επόμενο game της σειράς αναμένεται στις 22 Φεβρουαρίου με την κυκλοφορία του Horizon Call of the Mountain για το PlayStation VR2, ενώ τον Απρίλιο αναμένεται και το expansion Burning Shores για το Horizon Forbidden West.