Γυναίκα δίχασε για τον τρόπο που έφαγε ένα χοτ-ντογκ κατά την διάρκεια αγώνα στο Australian Open (vid)

Newsroom
Γυναίκα δίχασε για τον τρόπο που έφαγε ένα χοτ-ντογκ κατά την διάρκεια αγώνα στο Australian Open (vid)
Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες που αποθανατίζουν μια γυναίκα να τρώει με αρκετά παράδοξο τρόπο ένα χοτ-ντογκ.

Το φετινό Australian Open μας έχει προσφέρει μοναδικές στιγμές, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Πρόσφατα τον γύρο του διαδικτύου έκαναν οι εικόνες που σχολιαστής των παιχνιδιών, κοιμήθηκε κατά την διάρκεια αγώνα.

Τώρα ακόμη ένα βίντεο μονοπωλεί το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου. Αυτή την φορά στο στόχαστρο του ίντερνετ έχει μπει μια κοπέλα. Πιο συγκεκριμένα, ένας θεατής αποφάσισε να καταγράψει τον τρόπο, με τον οποίο η γυναίκα έφαγε ένα χοτ-ντογκ.

Όλα ξεκίνησαν όταν το βίντεο ανέβηκε στο Twitter, με λεζάντα: «Αρκετοί άνθρωποι έχουν την άποψη τους για το πως να φας ένα χοτ-ντογκ, αυτός όμως είναι ο μοναδικός τρόπος». Αμέσως πλήθος κόσμου έσπευσε να σχολιάσει, τον μοναδικό τρόπο που η γυναίκα έφαγε το αγαπημένο έδεσμα.

«Μα καλά δεν έβαλε ούτε κέτσαπ, πως γίνεται να το φας έτσι;», αναρωτιέται ένας χρήστης. «Το μεγαλύτερο έγκλημα εδώ είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποια σως ή μουστάρδα», γράφει κάποιος άλλος.

Αρκετοί όμως ήταν και αυτοί που «επιτέθηκαν» στον τύπο που ανέβασε το βίντεο. «Άσε το κινητό σου και απόλαυσε το παιχνίδι», σχολίασε κάποιος, ενώ κάποιος άλλος έγραψε κάτω από το post: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείσαι με το τι κάνει ο άλλος. Κοίτα τον εαυτό σου».