Ανεκδιήγητος ιδιοκτήτης γκαλερί στο Σαν Φρανσίσκο καταβρέχει άστεγη που καθόταν έξω από το μαγαζί του (vid)

Newsroom
Ανεκδιήγητος ιδιοκτήτης γκαλερί στο Σαν Φρανσίσκο καταβρέχει άστεγη που καθόταν έξω από το μαγαζί του (vid)
Οι χρήστες του διαδικτύου έμειναν άναυδοι με αυτό που αντίκρυσαν και έσπευσαν να πάρουν εκδίκηση μέσω μιας κριτικής στη γκαλερί στο Google.

Ο Κόλιερ Γκουίν, ο οποίος διευθύνει την γκαλερί Foster Gwin στο Financial District, εθεάθη τη Δευτέρα(09/01) να ακουμπάει άνετα στην πύλη ενός εστιατορίου, ενώ χρησιμοποιούσε ένα λάστιχο για να ρίξει παγωμένο νερό σε άστεγη γυναίκα που ούρλιαζε έντρομη.

Οι τοπικές επιχειρήσεις έσπευσαν να καταδικάσουν τις πράξεις του, ενώ δεκάδες εξοργισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ζήτησαν εκδίκηση αφήνοντας μια σειρά από φρικτές κριτικές στο διαδίκτυο - με αποτέλεσμα η βαθμολογία της γκαλερί στο Google να πέσει σε μόλις ένα αστέρι.

«Είπα ότι πρέπει να μετακινηθείς, δεν μπορώ να καθαρίσω το δρόμο μπροστά από το μαγαζί μου, μετακινήσου προς τα κάτω», δήλωσε ο Gwin στην εφημερίδα San Francisco Chronicle. «Άρχισε να ουρλιάζει βρισιές, να φτύνει, να μου φωνάζει... σε εκείνο το σημείο είχε χάσει τόσο πολύ τον έλεγχο... Την ψεκάζω με το λάστιχο και της λέω κουνήσου, κουνήσου».

Οι διαδικτυακοί χρήστες που αναζητούσαν τον δράστη υπέθεσαν αρχικά ότι ο Gwin σχετιζόταν με το εστιατόριο. Όμως ο ιδιοκτήτης Arash Ghanadan διέψευσε τον ισχυρισμό αυτό καθώς κατακλύστηκαν από βουνά μηνυμάτων μίσους.

Η γκαλερί μοιράζεται έναν τοίχο με ένα εστιατόριο που ονομάζεται Barbarossa Lounge, όπου ο Gwin φαίνεται να ακουμπάει σε μια πύλη στο βίντεο.

«Το Barbarossa Lounge έλαβε γνώση ενός βίντεο που έχει αρχίσει να κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο γυρίστηκε έξω από τη μικρή μας επιχείρηση», δήλωσε ο Ghanadan, στη DailyMail.com.