Μόνο αποτυχίες: Η χρονιά που η Margot Robbie θέλει οπωσδήποτε να ξεχάσει

Μόνο αποτυχίες: Η χρονιά που η Margot Robbie θέλει οπωσδήποτε να ξεχάσει
Η ηθοποιός αποχαιρετά το 2022 με τη σκέψη να μη ξαναζήσει κάτι ανάλογο ποτέ.

Αν και τα τελευταία χρόνια το όνομα της Margot Robbie είχε συνδεθεί με τις blockbuster παραγωγές, φαίνεται πως το 2022 δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμενε. Η 32χρονη ηθοποιός είδε τη φετινή χρονιά το κοινό να της γυρίζει την πλάτη και καμία από τις ταινίες της να μην πηγαίνει καλά στο box office. Kάτι που φυσικά έχει κάνει τους παραγωγούς της νέας ταινίας της Barbie, η οποία θα κυκλοφορήσει το 2023, να τρέμουν.

Η πιο πρόσφατη ταινία της Robbie ήταν το «Babylon». Μια ταινία, στην οποία συμμετέχουν κορυφαία ονόματα όπως ο Brad Pitt, ο Tobey Maguire, η Olivia Wilde, η Chloe Fineman και άλλοι. Το φιλμ ξεκίνησε με έναν προϋπολογισμό που έφτασε τα 80 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να φέρει πίσω μόλις 3.5 εκατ. δολάρια και είναι εξαιρετικά πιθανό να «βάλει μέσα» τους παραγωγούς.

Αν και δεν είναι σαφείς οι λόγοι που το κοινό δεν επιλέγει να δει τη συγκεκριμένη ταινία με το all star cast, φαίνεται πως η κακή χρονιά της Robbie «τραβάει» και τους συμπρωταγωνιστές της. Αυτή άλλωστε δεν ήταν η πρώτη μεγάλη παραγωγή στην οποία συμμετέχει και φέτος και αποτυγχάνει.

Πριν από λίγους μήνες την είχαμε δει στο «Amsterdam», όπου έπαιξε δίπλα σε Christian Bale, Robert De Niro, Rami Malek και Taylor Swift. Η ταινία με μεγάλη δυσκολία έφτασε τα 16 εκατομμύρια δολάρια, προκαλώντας ζημιά δεκάδων εκατομυρίων δολαρίων.

Αν δεν τα καταφέρει να συγκινήσει το κοινό και με τη Barbie, κάτι που είναι πιθανό εδώ που τα λέμε, τότε η Margot Robbie ίσως τη δούμε να φεύγει από την A-list ηθοποιών του Χόλιγουντ και να «κατεβαίνει» κατηγορία. Εκτός κι αν έχει ακόμη κρυμμένους άσους στο μανίκι της.