Τι έρχεται στο PlayStation μέσα στο 2023;

Παύλος Παπαπαύλου
Τι έρχεται στο PlayStation μέσα στο 2023;
Τι αναμένουμε μέσα στη νέα χρονιά για τα PS4 και PS5;

To PlayStation ετοιμάζει ένα 2023 γεμάτο με παιχνίδια, νέες κυκλοφορίες και περιφερειακά για τους φίλους των PS4 και PS5 και έχουμε ήδη μια πρώτη εικόνα από τι να περιμένουμε.

Η ιαπωνική εταιρεία έχει ανεβάσει στο επίσημο blog της κάποιες πληροφορίες και πάμε μαζί να δούμε τι αναμένεται να μας απασχολήσει τη νέα χρονιά σε επίπεδο λογισμικού και περιφερειακών.


Marvel’s Spider-Man 2
Η συνέχεια του γνωστού τίτλου έρχεται από την Insomniac Games μέσα στο φθινόπωρο. Το Marvel’s Spider-Man 2 έρχεται ως συνέχεια των Marvel’s Spider-Man και Marvel’s Spider-Man: Miles Morales με τους Peter Parker και Miles Morales να συμμετέχουν ταυτόχρονα στη δράση. Αναμένεται το φθινόπωρο για το PS5.


Forspoken
Παρκούρ, μάχες με μαγεία, εξερεύνηση και Νέα Υόρκη σε ένα εκρηκτικό μείγμα σάς περιμένουν στο Forspoken των Square Enix και Luminous Productions. H μάχη παίζει σημαντικό ρόλο με την κεντρική ηρωίδα Frey να αποκτά πρόσβαση σε ολοένα και περισσότερα όπλα και μαγικά όσο προχωράει η ιστορία. Αναμένεται στις 24 Ιανουαρίου 2023 για PS5.


DualSense Edge Wireless Controller
Το πρώτο «επαγγελματικό» χειριστήριο του PlayStation έρχεται μέσα στον Ιανουάριο από τη Sony για το PS5. Με μια πληθώρα έξτρα πλήκτρων και μοχλών για τον έλεγχο και δυνατότητα φόρτισης μέσα από την ίδια τη βάση μεταφοράς του, το DualSense Edge έρχεται να κλέψει τις καρδιές των φίλων των eSports και των ανταγωνιστικών παιχνιδιών. Αναμένεται στις 26 Ιανουαρίου 2023 για το PS5.


Hogwarts Legacy
O τίτλος που περιμένουν οι περισσότεροι φίλοι του Harry Potter και των παιχνιδιών δράσης και μαγείας. Αναπτύσσεται από την Avalanche Software και οι παίκτες θα ταξιδέψουν στα 1890s και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από προκλήσεις. Αναμένεται στις 10 Φεβρουαρίου για το PS5 και στις 4 Απριλίου για το PS4.


PlayStation VR2
Η νέα κάσκα εικονικής πραγματικότητας της Sony έρχεται να αλλάξει το κομμάτι του VR gaming στις κονσόλες. Μετά τις πολλές κυκλοφορίες του PlayStation VR, η ιαπωνική εταιρεία φέρνει τη νέα γενιά με καλύτερη ανάλυση, καλύτερης ποιότητας οθόνες, πολλές νέες λειτουργίες και ανανεωμένα χειριστήρια. Αναμένεται στις 22 Φεβρουαρίου.


Resident Evil 4
Το κλασικό παιχνίδι της σειράς έρχεται στο PlayStation με τον Leon Kennedy να παλεύει για άλλη μια φορά να σώσει την κόρη του Προέδρου των ΗΠΑ από ένα χωριό γεμάτο… παράφρονες. Το κλασικό game του 2005 έρχεται σε μορφή remake με πολλές και σημαντικές βελτιώσεις στα σημεία. Αναμένεται στις 24 Μαρτίου για τα PS4 και PS5.


Final Fantasy XVI
Το θρυλικό RPG franchise επιστρέφει με το νέο του μέρος, με περισσότερες επιλογές στο gameplay, πολλές βελτιώσεις στα σημεία και μια νέα ιστορία. Ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας Clive Rosfield θα έχει για άλλη μια φορά στα χέρια του όπλα και μαγεία και θα κληθεί να τα βάλει με πολλούς και διαφορετικούς εχθρούς. Αναμένεται το δεύτερο με τρίτο τρίμηνο του 2023 για το PS5.