Ματιάμπα: «Τα πετάμε όλα έξω, χωρίς ενδοιασμούς και πληρωνόμαστε καλά γι’ αυτό» (vid)

Newsroom
Ματιάμπα: «Τα πετάμε όλα έξω, χωρίς ενδοιασμούς και πληρωνόμαστε καλά γι’ αυτό» (vid)
Ο Ησαΐας Ματιάμπα μίλησε με χιούμορ για τη συμμετοχή του στη θεατρική παράσταση «Άντρες με τα όλα τους», στην οποία οι ηθοποιοί κάποια στιγμή μένουν γυμνοί.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» ήταν σήμερα ο Ησαϊας Ματιάμπα. Με που μπήκε στο πλατό ο τραγουδιστής, η συζήτησε πήγε αμέσως στην παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» και στο γεγονός ότι βγαίνει γυμνός στη σκηνή.

Συγκεκριμένα, με που μπήκε στο πλατό ο τραγουδιστής και ηθοποιός, η συζήτηση πήγε αμέσως στην επιτυχημένη παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» και στο γεγονός ότι βγαίνει εντελώς γυμνός στη σκηνή.

«Τα πετάμε όλα έξω, χωρίς ενδοιασμούς! Πληρωνόμαστε καλά γι’ αυτό», δήλωσε ο τραγουδιστής, στην εκπομπή «Πρωίαν σε είκδον την μεσημβρίαν», της ΕΡΤ.

«Όχι, φουλ όλα… για να φαίνονται», απάντησε όταν ρωτήθηκε εάν σβήνουν τα φώτα όταν γδύνονται, ενώ δήλωσε πως δεν αισθάνεται άσχημα επειδή, όπως έδειξε αστειευόμενος, ο κόσμος χειροκροτά με ανοιχτό το στόμα.

«Έχουν πάρει τον φωτισμό από τον δήμο Αθηναίων και τον έχουν φέρει στο “Βέμπο”», συμπλήρωσε με χιούμορ και παραδέχθηκε: «Σε μια από τις γενικές πρόβες που κάναμε, αισθανόμασταν κάπως αλλά μετά πήραμε το κολάι… γνωριστήκαμε και με τα παιδιά καλύτερα. Ήρθαμε κοντά».